2009.01.24, Warszawa, X(?) spotkanie pogiełdowe

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Wujcio_Shaggy
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.01
    • 4628

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedzi
    (...) Ale na samej Giełdzie będę, możliwe, że z pewną niespodzianką (...)
    Niespodzianka się skichała, bo pojawiła się w warszawskich sklepach . Postaram się o inną, i to taką, która się w sklepach na pewno nie pojawi - ale raczej w ilościach "degustacyjnych", a nie "handlowych".
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

• Jurandofil
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      🍼
      • 2007.10
      • 977

Może jeśli spotkanie - z przyczyn oczywistych - nie ograniczy się do jednego miejsca, to chyba warto wziąć pod uwagę fakt, iż akurat w dniach 23-25 stycznia w BlueCity na Jarmarku produktów regionalnych będzie gościł Koreb. Zapewne jak zwykle z lanym niefiltrowanym.
      (http://www.bluecity.pl/wydarzenia/7,...nalnych.html#6)

Jakby co, to pietro wyżej (względem stanowisk Jarmarku) jest wiele ogólnodostępnych stolików, więc i usiąść można.

Okoliczność, o której tu wspominam nadaje się na fragment spotkania pogiełdowego; początkowy lub końcowy.
      Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...

Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
      Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?

Comment

• Marusia
        Marszałek Browarów Rzemieślniczych
        🍼🍼
        • 2001.02
        • 20221

Taaaa... ale fajnie by było, jakby ktoś z Warszawy w końcu coś zaproponował, bo potem będziemy się snuli po Warszawie i niepotrzebnie trzeźwieli zamiast pić
        www.warsztatpiwowarski.pl
        www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• iron
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          🍼🍼
          • 2002.08
          • 6765

Ja mam propozycję - NIE SPOTYKAJCIE SIĘ - bo skoro ja nie mogę, to Wy też nie możecie
          bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
          Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
          Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• Wujcio_Shaggy
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2004.01
            • 4628

Pochwalam tę propozycję bo ja też nie mogę...
            Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

• slavoy
              🥛🥛🥛
              • 2001.10
              • 5055

No coż, to trza będzie obrac jedyny słuszny kierunek... Kady. Z przelotem przez dobrego Chińczyka i ew. Bierhalle...

Aj Warsiawioki , wystarczyło się wynieśc, a integrowalnośc towarzystwa spadła do zera
              Dick Laurent is dead.

Comment

• Jurandofil
                🍼
                • 2007.10
                • 977

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedzi
                No coż, to trza będzie obrac jedyny słuszny kierunek... Kady. Z przelotem przez dobrego Chińczyka i ew. Bierhalle...

Aj Warsiawioki , wystarczyło się wynieśc, a integrowalnośc towarzystwa spadła do zera
                No to ja jadę do Czech
                Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...

Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
                Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?

Comment

• iron
                  🍼🍼
                  • 2002.08
                  • 6765

Gwoli ścisłości - pewnie będę wolny w sobotę koło 20-21szej, ale jak doświadczenie uczy - giełdowicze o tej porze są już "nie do dogonienia" przez trzeźwych obywateli

Ale jakby jeszcze byli jacyś twardziele, niech dadzą znac
                  bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
                  Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
                  Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• bury_wilk
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2004.01
                    • 2655

Będę na giełdzie, ale potem mam takie same plany jak Wujcio. No chyba, że bezpośrednio po giełdzie się coś zniszczy w przelocie...
                    Lubię kiedy się zieleni
                    Lubię jak się piwo pieni...

...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!

Comment

• Marusia
                      🍼🍼
                      • 2001.02
                      • 20221

Przypominam tym, z którymi się umawiałam oraz informuję tych, których nie było, albo nie słyszeli, że SPOTKANIE POGIEŁDOWE ODBĘDZIE SIĘ

Jutro, czyli w poniedziałek, Bierhalle Arkadia, godz. 18.00.

Do zobaczenia

www.wrowar.com.pl

Comment

• e-prezes
                        Generał Wszelkich Fermentacji
                        🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2002.05
                        • 19269

Wobec braku zdecydowania i mglistych planów nie do końca jeszcze zaczadzonych części giełdowiczów postanowiłem z ray zjeść coś i dać nura do wyra na kilka godzin po giełdzie. w poniedziałęk niestety już będę odbębniać godziny w pracy a bierhalle nawiedziliśmy tydzień temu. a przed giełdą browarmię. do zobaczenia w Krakowie lub Białej Podlaskiej
                        Last edited by e-prezes; 2009-01-25, 18:23.

Comment

• Jurandofil
                          🍼
                          • 2007.10
                          • 977

Fajny ten termin jutrzejszy bo zdążyłem z Czech wrócić
                          Ale czy na spotkaniu pogiełdowym można wizytować nie odwiedziwszy wcześniej giełdy
                          Last edited by Jurandofil; 2009-01-25, 18:49.

Comment

• Małażonka
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2003.03
                            • 4602

No, to fajnie, że właśnie przeczytałam.
                            Cholera, że tak się wyrażę, a SMS-a wysłać wczoraj nie mogłaś???
                            A tak, przepadło, zdąrzyłam się umówić z kim innym i gdzie indziej, i w sprawach innych, choć równie ważnych, ale które to sprawy mogliśmy omówić w dzień inny bez szkody dla wszystkich, a tak za późno, by to odwołać. Zes...ło się!!!
                            Last edited by Małażonka; 2009-01-26, 09:03.

Comment

• Marusia
                              🍼🍼
                              • 2001.02
                              • 20221

Że co? Miałam smsa wysyłać do wszystkich, których na giełdzie nie było? Asiu....

www.wrowar.com.pl

Comment

• Jurandofil
                                🍼
                                • 2007.10
                                • 977

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
                                Że co? Miałam smsa wysyłać do wszystkich, których na giełdzie nie było? Asiu....
                                Bo widzisz... za dobrze Wam wychodzi integracja forumowiczów we Wrocławiu i ja się nie dziwię, że ludzie oczekują od Ciebie informacji, że jest spotkanie w Warszawie

Comment

Przetwarzanie...
                                X