Może sobie "Malinkę" zarezerwujemy? Koniecznie z Konstancinem
2009.01.24, Warszawa, X(?) spotkanie pogiełdowe
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetTagi: brak
-
-
Bardzo chętnie! Tylko to serio trzeba by jakąś rezerwację zrobić, proponuję założyć osobny temat o spotkaniu pogiełdowym i niech się chętni wpisują
-
-
A dałoby radę także coś dla niepalących?Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedziA dałoby radę także coś dla niepalących?
Goń palaczy, goooń!
Comment
-
-
Ja po prostu nieśmiało sugeruję, by przed knajpą w której nie ma czym oddychać, wybrać się jeszcze gdzieś, gdzie powietrze jednak istniejeSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedziJa po prostu nieśmiało sugeruję, by przed knajpą w której nie ma czym oddychać, wybrać się jeszcze gdzieś, gdzie powietrze jednak istnieje
W Poznaniu jedyna mi znana to Brovaria, wszystkie pozostałe z PIWEM są niestety bez klimatyzacji i po dwudziestej bez siekiery nie wychodź, bo dymu nie rozbijesz... a szkoda, częściej bym wychodził do miasta...
Tomek
Comment
-
-
Warszawiaki, zróbcie może osobny temat, tak jak sugerowałam, zeby nie zaśmiecać wątku o giełdzie.
Co do lokalu dla niepalących - po giełdzie i tak standardowo pewnie pójdziemy wszyscy coś zjeść. Możemy tez zaliczyć któryś z browarów restauracyjnych, choć jak dla mnie góra na jedno - mam w domu podobne piwa a tańsze
A znasz li jakiś lokal dla niepalących z fajnym piwem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziNa serio chcecie osiedlową knajpę zarezerwować? Jak to sobie wyobrażacie, wchodzą stali klienci, a barman na to "dzisiaj impreza zamknięta"?
Comment
-
-
No, to jedziemy. Zakładam temat, w którym będziemy roztrząsać o szkodliwości palenia, celowości rezerwowania osiedlowej knajpy i co nam jeszcze przyjdzie do głowy (a że coś przyjdzie, nie wątpię).
Mimo powyższego, celem tego tematu jest ustalenie, w jakim miejscu odbędzie się spotkanie pogiełdowe (http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=80920). Rzuciłem hasło "Malinka"; z rezerwacją natomiast chodziło mi nie o zajęcie całego lokalu, ale o parę stolików. I oczywiście o zapewnienie obecności Konstancina na tym spotkaniu. Co byłoby do ustalenia z właścicielem przez osobę "bywałą" - chętny proszony o zgłoszenie się.
Chodzi też o to, żeby plusy nie przesłoniły nam minusów - lokal jest niewielki, zadymiony, a Konstancin i tak będzie na Giełdzie, bo Browar patronuje tej imprezie. Alternatyw jednakowoż nie widzę, poza standardową trasą: Browarmia -> Bierhalle Nowy Świat -> Melyna. Co do tej ostatniej, to też jest zadymiona, a do picia jest Namysłów.
PS: może przydałoby się dołączyć do tego tematu ankietę, ale poczekajmy, a nuż pojawią się jeszcze jakieś ciekawe propozycje.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
My zbyt propozycyjni nie będziemy, pewnikiem z samego rana pojawimy się na godzinkę na giełdzie, potem Iron będzie bawił się z młodzieżą w Olimpiadę, a ja pewnikiem z Emirkiem skoczę na wystawę. Iron być może wolny będzie ok. 18:00-19:00, ja o podobnej porze. Zatem jeśli ktoś będzie jeszcze żył o tej godzinie- prosimy o sms-a, gdzie mamy się stawić...
Comment
-
-
Co to jest to spotkanie pogiełdowe? Chętnie bym się zjawił ale nie wiem czy nieznajomi mogą przychodzić?
I czy bezpiecznie jest na takich spotkaniach? Czy Malinka to jakiś fajny modny klub dla młodych czy relikt PRL czyli prawie samo zło?"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedziJa po prostu nieśmiało sugeruję, by przed knajpą w której nie ma czym oddychać, wybrać się jeszcze gdzieś, gdzie powietrze jednak istnieje"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Malinka będzie Ci się podobała
Wujciu, rezerwacja kilku stolików w Malince oznacza de facto rezerwację całego lokalu
Pamiętam, że był tu na forum taki człowiek, który miał knajpę i nas do niej zapraszał. Wprawdzie nie miał ciekawych piw, ale może z okazji najazdu naszej bandy zamówiłby coś specjalnie dla nas?
Tylko ni cholery, nie pamiętam, kto to był....
Comment
-
Comment