Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy
Wyświetlenie odpowiedzi
2009.01.24, Warszawa, X(?) spotkanie pogiełdowe
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
-
-
Może jeśli spotkanie - z przyczyn oczywistych - nie ograniczy się do jednego miejsca, to chyba warto wziąć pod uwagę fakt, iż akurat w dniach 23-25 stycznia w BlueCity na Jarmarku produktów regionalnych będzie gościł Koreb. Zapewne jak zwykle z lanym niefiltrowanym.
(http://www.bluecity.pl/wydarzenia/7,...nalnych.html#6)
Jakby co, to pietro wyżej (względem stanowisk Jarmarku) jest wiele ogólnodostępnych stolików, więc i usiąść można.
Okoliczność, o której tu wspominam nadaje się na fragment spotkania pogiełdowego; początkowy lub końcowy.
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Taaaa... ale fajnie by było, jakby ktoś z Warszawy w końcu coś zaproponował, bo potem będziemy się snuli po Warszawie i niepotrzebnie trzeźwieli zamiast pić
Comment
-
-
Ja mam propozycję - NIE SPOTYKAJCIE SIĘ - bo skoro ja nie mogę, to Wy też nie możeciebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pochwalam tę propozycję bo ja też nie mogę...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
No coż, to trza będzie obrac jedyny słuszny kierunek... Kady. Z przelotem przez dobrego Chińczyka i ew. Bierhalle...
Aj Warsiawioki , wystarczyło się wynieśc, a integrowalnośc towarzystwa spadła do zeraDick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziNo coż, to trza będzie obrac jedyny słuszny kierunek... Kady. Z przelotem przez dobrego Chińczyka i ew. Bierhalle...
Aj Warsiawioki , wystarczyło się wynieśc, a integrowalnośc towarzystwa spadła do zeraZnam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Gwoli ścisłości - pewnie będę wolny w sobotę koło 20-21szej, ale jak doświadczenie uczy - giełdowicze o tej porze są już "nie do dogonienia" przez trzeźwych obywateli
Ale jakby jeszcze byli jacyś twardziele, niech dadzą znacbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Przypominam tym, z którymi się umawiałam oraz informuję tych, których nie było, albo nie słyszeli, że SPOTKANIE POGIEŁDOWE ODBĘDZIE SIĘ
Jutro, czyli w poniedziałek, Bierhalle Arkadia, godz. 18.00.
Do zobaczenia
Comment
-
-
Wobec braku zdecydowania i mglistych planów nie do końca jeszcze zaczadzonych części giełdowiczów postanowiłem z ray zjeść coś i dać nura do wyra na kilka godzin po giełdzie. w poniedziałęk niestety już będę odbębniać godziny w pracy a bierhalle nawiedziliśmy tydzień temu. a przed giełdą browarmię. do zobaczenia w Krakowie lub Białej PodlaskiejLast edited by e-prezes; 2009-01-25, 18:23.
Comment
-
-
Fajny ten termin jutrzejszy bo zdążyłem z Czech wrócić
Ale czy na spotkaniu pogiełdowym można wizytować nie odwiedziwszy wcześniej giełdy
Last edited by Jurandofil; 2009-01-25, 18:49.Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Comment
-
-
No, to fajnie, że właśnie przeczytałam.
Cholera, że tak się wyrażę, a SMS-a wysłać wczoraj nie mogłaś???
A tak, przepadło, zdąrzyłam się umówić z kim innym i gdzie indziej, i w sprawach innych, choć równie ważnych, ale które to sprawy mogliśmy omówić w dzień inny bez szkody dla wszystkich, a tak za późno, by to odwołać. Zes...ło się!!!Last edited by Małażonka; 2009-01-26, 09:03.
Comment
-
-
Że co? Miałam smsa wysyłać do wszystkich, których na giełdzie nie było? Asiu....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziŻe co? Miałam smsa wysyłać do wszystkich, których na giełdzie nie było? Asiu....Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Comment
-
Comment