2009.01.24, Warszawa, X(?) spotkanie pogiełdowe

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Małażonka
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.03
    • 4602

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
    Że co? Miałam smsa wysyłać do wszystkich, których na giełdzie nie było? Asiu....
    A po co od razu do wszystkich - wystarczyło tylko do mnie

Comment

• Marusia
      Marszałek Browarów Rzemieślniczych
      🍼🍼
      • 2001.02
      • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedzi
      Bo widzisz... za dobrze Wam wychodzi integracja forumowiczów we Wrocławiu i ja się nie dziwię, że ludzie oczekują od Ciebie informacji, że jest spotkanie w Warszawie
      No to przecież podałam informację

Mała, kombinuj, bo się stęskniłam za Wami. Jakby mi wpadlo do łba, ze przez CAŁĄ niedzielę nie zajrzycie do netu, to bym zadzwoniła
      www.warsztatpiwowarski.pl
      www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Infam
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        • 2005.05
        • 715

Przypominam tym, z którymi się umawiałam oraz informuję tych, których nie było, albo nie słyszeli, że SPOTKANIE POGIEŁDOWE ODBĘDZIE SIĘ

Jutro, czyli w poniedziałek, Bierhalle Arkadia, godz. 18.00.

Do zobaczenia
        Sobotnio-niedzielne spotkania pogiełdowe dały znać o sobie niektórym z moich organów wewn. Poza tym niedziela okazała się bardziej pracowita niż myślałem. Nie przeszkadzałoby oczywiście powyższe w przedłużeniu serii spotkań pogiełdowych do dnia dzisiejszego. Problem jednak z tym, że Pani Żona próbuje mnie ubrać w wieczorne bawienie dzieci...
        Zobaczymy jak wyjdzie. Obiecać nie mogę
        "Dużo to nie znaczy Dobrze
        Dobrze znaczy dużo"

Comment

• Małażonka
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.03
          • 4602

(...)Mała, kombinuj, bo się stęskniłam za Wami. Jakby mi wpadlo do łba, ze przez CAŁĄ niedzielę nie zajrzycie do netu, to bym zadzwoniła
          To się nazywa kocia wystawa. Po powrocie masz wszystkiego tak dość, że nawet nie spojrzysz na monitor...
          Jednak do rzeczy: będziecie na 100% na 18:00??? Bo jeśli tak, to my na jedno piwko zdążymy zajrzeć (na 19:30 musimy być znowu w centrum). Mało i krótko będzie, ale się chociaż w przelocie zobaczymy. Więcej wykombinować nie dam rady...
          Last edited by Małażonka; 2009-01-26, 14:35.

Comment

• Jurandofil
            🍼
            • 2007.10
            • 977

Jakby mi wpadlo do łba, ze przez CAŁĄ niedzielę nie zajrzycie do netu, to bym zadzwoniła
            Ja bym zrozumiał, że ktoś nie zajrzał do netu przez dłuższy czas, ale na Browar.biz?
            Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...

Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
            Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?

Comment

• Jurandofil
              🍼
              • 2007.10
              • 977

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Infam Wyświetlenie odpowiedzi
              Problem jednak z tym, że Pani Żona próbuje mnie ubrać w wieczorne bawienie dzieci...
              Zobaczymy jak wyjdzie. Obiecać nie mogę
              Walcz! U mnie też Pani Żona, co prawda nie z bawieniem dzieci kombinuje, ale z zakupami. I nawet wpadła na dobry pomysł organizacyjny: przecież możemy to połączyć - mówi - w Arkadii jest jeden z marketów...
              Nie dam rady; po alkoholu wózków nie prowadzę
              Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...

Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
              Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?

Comment

• Maidenowiec
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2004.07
                • 2287

My z kolei z Adelą nie damy rady Nie ma to jak sesja i inżynierowanie się.
                Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl

Thou shallt not spilleth thy beer!

Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.

Comment

• Marusia
                  Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                  🍼🍼
                  • 2001.02
                  • 20221

Dzięki za fajne spotkanko, frekwencja dopisała, choć Docent i Dkrasnodębski na początku krakali, że będziemy tylko we czwórkę

P.S. Litr piwa za 14 zł o wiele bardziej smakuje niż ten za 20 zł
                  www.warsztatpiwowarski.pl
                  www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

Przetwarzanie...
                  X