Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Wyświetlenie odpowiedzi
2009.01.24, Warszawa, X(?) spotkanie pogiełdowe
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedziBo widzisz... za dobrze Wam wychodzi integracja forumowiczów we Wrocławiu i ja się nie dziwię, że ludzie oczekują od Ciebie informacji, że jest spotkanie w Warszawie
Mała, kombinuj, bo się stęskniłam za Wami. Jakby mi wpadlo do łba, ze przez CAŁĄ niedzielę nie zajrzycie do netu, to bym zadzwoniła
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziPrzypominam tym, z którymi się umawiałam oraz informuję tych, których nie było, albo nie słyszeli, że SPOTKANIE POGIEŁDOWE ODBĘDZIE SIĘ
Jutro, czyli w poniedziałek, Bierhalle Arkadia, godz. 18.00.
Do zobaczenia
Zobaczymy jak wyjdzie. Obiecać nie mogę"Dużo to nie znaczy Dobrze
Dobrze znaczy dużo"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi(...)Mała, kombinuj, bo się stęskniłam za Wami. Jakby mi wpadlo do łba, ze przez CAŁĄ niedzielę nie zajrzycie do netu, to bym zadzwoniła
Jednak do rzeczy: będziecie na 100% na 18:00??? Bo jeśli tak, to my na jedno piwko zdążymy zajrzeć (na 19:30 musimy być znowu w centrum). Mało i krótko będzie, ale się chociaż w przelocie zobaczymy. Więcej wykombinować nie dam rady...Last edited by Małażonka; 2009-01-26, 14:35.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziJakby mi wpadlo do łba, ze przez CAŁĄ niedzielę nie zajrzycie do netu, to bym zadzwoniłaZnam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Infam Wyświetlenie odpowiedziProblem jednak z tym, że Pani Żona próbuje mnie ubrać w wieczorne bawienie dzieci...
Zobaczymy jak wyjdzie. Obiecać nie mogę
Nie dam rady; po alkoholu wózków nie prowadzę
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
My z kolei z Adelą nie damy rady Nie ma to jak sesja i inżynierowanie się.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Dzięki za fajne spotkanko, frekwencja dopisała, choć Docent i Dkrasnodębski na początku krakali, że będziemy tylko we czwórkę
P.S. Litr piwa za 14 zł o wiele bardziej smakuje niż ten za 20 zł
Comment
-
Comment