Przylatuje w najblizsza sobote. Mam nadzieje, ze bedzie okazja z kims sie spotkac na male piwo.
Makaron w Trojmiescie 31.01-12.02
Collapse
X
-
To jak jest ktos chetny? Marcin bedzie na wyjezdzie, ale przeciez nie tylko Abernacka jest w trojmiasta?
To jak spotykamy sie w sobote? Gdansk Browarmia, a moze Gdynia i Degustatornia?"If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael JacksonComment
-
Ja bym się chętnie zjawił, ale Gdynia to dla mnie za daleka wyprawa - zbyt szybko musiałbym wracać
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Dzieje się coś jutro w tej sprawie?
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Nikt się nie odezwał, przez 24h, więc wnioskuję, że nieaktualne i pije dziś sam?
-
-
-
Related Topics
Collapse
-
Cześć! Co powiecie na spotkanie po latach przy dobrym piwie. Z kilkoma osobami jestem już po słowie a z kilkoma jeszcze nie. Panowie Rolek, Makaron, PTC. Mielibyście ochotę na mini zjazd dawnej sekcji trójmiejskiej w najbliższą sobotę, w dawnym browarze gdańskim ok godzinie 14.
-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
-
Tuż pod kaskadami za olbrzymim pomnikiem Tamaniana, od tamtego roku działa browar restauracyjny T Philosophy..
Najbliższa okolica jest pełna turystów, więc działalność restauracji jest ukierunkowana wybitnie pod nich oraz generalnie dla osób z grubym portfelem.
Sam lokal...3 Photos-
Channel: Armenia
2025-03-25, 22:19 -
-
Rožmberk nad Vltavou to przepiękna miejscowość w kraju południowoczeskim, położone nad Vltavou.
Ikoną miasta jest 13-wieczny zamek, wzniesiony w 1262 roku, a od 2023 roku do miasteczka powróciły tradycje piwowarskie.
Dawny browar istniał od 1590 roku, został założony...-
Channel: Czechy
2024-12-31, 12:40 -
-
Za jakis czas zawitam w trojmiescie. Moze jakies spotkanko? Dobrze byloby posluchac newsow z okolic Gdyni.
-
-
-
Ponownie jestem w trojmiescie, jesli komus by sie chcialo wyrwac na szybkie piwko w najblizszym czasie to serdecznie zapraszam.
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment