Sekcjo Zagłębiowska, Jedziemy do Majera. Plan jest taki. Wyjeżdżamy z Dąbrowy pociągiem o godzinie 13:43, według rozkładu za godzinkę jesteśmy na miejscu. Z dworca PKP do browaru jest ok. 10 minut spacerkiem.
Piszcie kto ma ochotę jechać, trzeba jakoś się określić, bo jeśli będzie większy skład to nie wykluczone że będzie trzeba zrobić rezerwacje. Zapytałem już biermana jak to tam jest z tymi stolikami, jak się odezwie to dam znać.
Nie wiem tylko czy nie za wcześnie ta podróż bo nie znam godzin otwarcia no ale chyba o 15 to powinno już być czynne. Sugestie mile widziane.
Sekcjo Zagłębiowska, Jedziemy do Majera. Plan jest taki. Wyjeżdżamy z Dąbrowy pociągiem o godzinie 13:43, według rozkładu za godzinkę jesteśmy na miejscu. Z dworca PKP do browaru jest ok. 10 minut spacerkiem.
Piszcie kto ma ochotę jechać, trzeba jakoś się określić, bo jeśli będzie większy skład to nie wykluczone że będzie trzeba zrobić rezerwacje. Zapytałem już biermana jak to tam jest z tymi stolikami, jak się odezwie to dam znać.
Nie wiem tylko czy nie za wcześnie ta podróż bo nie znam godzin otwarcia no ale chyba o 15 to powinno już być czynne. Sugestie mile widziane.
Jeśli to ma być spotkanie przedgiełdowe to warto założyć oddzielny temat.
Hmmm... Zaczyna się robić Sekcja Zagłebiowsko-Górnośląsko-Zachodniogalicyjsko-Stołeczna. W tym przypadku nie pozostaje nic innego, jak wznieść okrzyk: ZAGŁĘBIE ŻĄDA DOSTĘPU DO MORZA!!!
"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
To Ty nie wiesz, że Warszawa jest północną dzielnicą Sosnowca a Sosnowiec południową dzielnicą Warszawy??
Spytaj JasiuPiwosza. On Ci wytłumaczy
A co Jasiu Piwosz moze wiedziec w tej sprawie, jak on siedzi w garazu i tylko piwsko zlopie.
Gdyby mial dalej do sklepu, to pewnie wiecej by wiedzial.
Bardzo mozliwe ze i ja zawitam w soboty, ale to nic pewnego.
A co Jasiu Piwosz moze wiedziec w tej sprawie, jak on siedzi w garazu i tylko piwsko zlopie.
Gdyby mial dalej do sklepu, to pewnie wiecej by wiedzial.
Bardzo mozliwe ze i ja zawitam w soboty, ale to nic pewnego.
Jasiowy koziol , nie taki glupi , poznal sie na jasiu i do garazu nawet nie zaglada.
Malo tego , wstawil furtke do plota , zeby mu sie jasiek nie wciskal bez pardonu.
Comment