[/U]SEKCJO ZAGŁĘBIOWSKA NA BARYKADY
Sekcja Zagłębiowska Browar.bizu
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
"Niech zatrwożą się niewierni, przyjaciele, na sztorc kosa..."Comment
-
Comment
-
Gdzie, o gdzie, o gdzie jest zjawa,
gdzie, o gdzie, o gdzie jest zjawa,
gdzie, o gdzie, o gdzie jest zjawa,
gdzie ta zjawa jest??
Tak jak napisał Piotruś, kto miał być ten był. Reszta pewnie miała zapalenie wyrostka robaczkowego albo nagłą dostawę świeżych truskawek. Nasze spotkania są spontaniczne, raz dwa, decyzja zapada, siadamy i pijemy piwo, jeśli ktoś ma zamiar umawiać się na piwo za miesiąc to niech zacznie już teraz.
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego wieczoru - Promil03Comment
-
Panowie, wybaczcie, alem się wkurzył trochę. Siedzę w domu, nudzę się, piwa bym się napił, po czym się dowiaduję, żeście się spotkali.
Nie wiem jak to jest od strony technicznej, ale nie dostałem żadnego powiadomienia, że ktoś w tym dziale napisał. Więc skąd miałem wiedzieć? A nawet jakbym już tutaj wlazł to i tak z tego co pisaliście cieżko by mi było wywnioskować, kiedy chcecie się spotkać.
Poproszę ekstra informacje na k1kus@wp.pl
Sosnowiec Pogoń (Caro): Brackie (już w wersji niepasteryzowanej)
Sosnowiec Centrum: Rybnicki (także na ulicy Wawel i w Oazie na Pogoni, tam taż butelkowe z Zawiercia);
Tuż obok dworca PKP w Dąbrowie Górniczej: "Zamkowe"
Tylko system ustalania spotkań i wymiany informacji musimy jakoś usprawnić.Comment
-
Panowie, wybaczcie, alem się wkurzył trochę. Siedzę w domu, nudzę się, piwa bym się napił, po czym się dowiaduję, żeście się spotkali.
Nie wiem jak to jest od strony technicznej, ale nie dostałem żadnego powiadomienia, że ktoś w tym dziale napisał. Więc skąd miałem wiedzieć? A nawet jakbym już tutaj wlazł to i tak z tego co pisaliście cieżko by mi było wywnioskować, kiedy chcecie się spotkać.
Poproszę ekstra informacje na k1kus@wp.pl
Sosnowiec Pogoń (Caro): Brackie (już w wersji niepasteryzowanej)
Sosnowiec Centrum: Rybnicki (także na ulicy Wawel i w Oazie na Pogoni, tam taż butelkowe z Zawiercia);
Tuż obok dworca PKP w Dąbrowie Górniczej: "Zamkowe"
Tylko system ustalania spotkań i wymiany informacji musimy jakoś usprawnić.
2. Jest takie narzędzie jak prenumerata wątku, tzn. zostaniesz poinformowany o każdym nowym poście w danym temacie. Kwestia ustawień.
3. Z tym Brackim niepasteryzowanym to pewne?
4. System działa dobrze, trzeba tylko odrobinę dobrej woli i chęci, żeby się do niego dostosować.
Do następnegoComment
-
Ps. Jutro niestety nie dam rady. Może jasiu da radę, ma blisko. Tak jak napisałem do następnego!Comment
Comment