Chcesz się z kimś zabrać bo nie masz jak dojechać czy może chcesz kogoś zabrać bo masz wolne miejsce w samochodzie?
Sekcja Zagłębiowska Browar.bizu
Collapse
X
-
Mam dwa miejsca w samochodzie - odjazd spod pubu Caro w Sosnowcu o 7:30. Jeżeli szukasz transportu - wstań pół godziny wcześniej, podjedź tramwajką pod kościół na Pogoni i daj mi znać.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
-
A tak w ogóle to robi offtop:/"Niech zatrwożą się niewierni, przyjaciele, na sztorc kosa..."Comment
-
Zjawa obiecywacz bardzo przeprasza, ale nagłe komplikacje osobiste i rodzinne uniemożliwiły mi przybycie. Serdecznie przepraszam i na przyszłość obiecuję poprawę. Panowie: kolejka ode mnie następnym razem. Stawiam.
Byłem dzisiaj na jednym w tej knajpce. Faktycznie: Rybnicki Full znakomity. No to kto ma ochotę w piątek na piwo? Proponuję ok. 17 spotkać się może w tej knajpce z Brackim? A potem przenieść się do ten z Rybnickim Fullem?Comment
-
Czołem Dąbrowa...
Mam pytanko, jak cała dąbrowska śmietanka kolekcjonerska wybiera sie do Żywca...?
Jedziecie w piątek, czy w sobotę rano - samochodami czy pociągiem...?
Jeśli nikt nie ma jakiejś KONKRETNIE sprecyzowanej alternatywy wyjazdu - to może warto by sie było zastanowić nad 'wynajęciem' busa do Żywca.
Jest nas przecież sporo - więc koszty nie byłyby takie ogromne.
Czekam na info, i wszelkie sugestie.Comment
-
I uprzedzając Twoje pytanie: "czy na giełdzie będziesz pił piwo, a potem prowadził samochód?"
Odpowiadam: na giełdę zabieram kochaną żonkęComment
-
TAK JEST...! Ja z pewnością się zamelduję...
Będzie to w prawdzie dopiero w sobotę gdzieś koło 7:00 - ale z pewnością będę.
Jeśli ktoś będzie wcześniej / lub już dnia poprzedniego / a byłby tak uprzejmy - to SERDECZNIE bym prosił o 'rezerwację' dla mnie jakiegoś stoliczka na zewnątrz pod parasolem - wystarczy po prostu przykleić kartkę z napisem " REZERWACJA 'WINCZER' " lub " REZERWACJA ROBERT WINKLER " i będę takiej osobie naprawdę BARDZO wdzięczny...Comment
Comment