To ja wstępnie zgłaszam swój udział. Pracuje do 15, jeżeli mi żadna nagła delegacja nie wyskoczy to melduje się o wyznaczonej przez organizatorów godzinie
Ostatnia zmiana dokonana przez Gringo; 2010-10-01, 06:27.
szkoda ze nie zajrzałam tu wcześniej. Ja dziś w Sosnowcu się bawię, ale następnym razem może jakoś spotkać z Wami jeśli nie będziecie mieli nic przeciwko...
szkoda ze nie zajrzałam tu wcześniej. Ja dziś w Sosnowcu się bawię, ale następnym razem może jakoś spotkać z Wami jeśli nie będziecie mieli nic przeciwko...
Natalka nie przejmuj się, spotkanie mamy w piątek za tydzień. Zdążysz czas zarezerwować
W tygodniu mam dzwonić i pytać się co będzie w nalewakach, spytam się także jak wygląda sprawa z rezerwacją. O 17:00 to myślę że powinno być jeszcze luźno.
W piątek o 17:00 to ja wychodzę z pracy. Trochę się spóźnię...
He he.Ja wracam o 0:30 do domu,to już nawet nie będzie spóźnienie.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Chyba pójdziemy w ciemno ponieważ:
Wszystkie trzy numery telefonów znalezione w sieci odpowiadają że "nie ma takiego numeru", strona internetowa nie działa a email wysłany wraca z informacją że nie ma tekiego adresu.
Gdyby nie fakt że byłem tam 2 tygodnie temu, to pomyślałbym że knajpa zamknięta. Dziwne takie zjawisko w dzisiejszych czasach.
No cóż, miejsce o godzinie 17 napewno będzie, a co do piwa, to jakiś "niepaster" powinien w kiju być, w razie czego mamy do wyboru butelkowe Ciechany, Kormorany itp.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Czyli już wiedzą , ktoś musiał ich poinformować - nie może być inaczej
pewnie zawiesili działalność...
a tak poważnie - Gringo - podsyłam ci nr tel. na PW z którego dostaję info o piwach z Genezy - powinien działać - jak nie - to musi być jako Kiszot prawi
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika strzelczyk76
Czyli już wiedzą , ktoś musiał ich poinformować - nie może być inaczej
pewnie zawiesili działalność...
a tak poważnie - Gringo - podsyłam ci nr tel. na PW z którego dostaję info o piwach z Genezy - powinien działać - jak nie - to musi być jako Kiszot prawi
Strzelczyk, Ty się przestań śmiać, tylko dawaj w piątek do Genezy. Omówimy jakieś spotkanie porterowe.
W sobotę tj. 18-09-2021 odbędzie się IX Zagłębiowska Giełda Birofiliów. Bramy otwierają się dla Wszystkich Uczestników punktualnie o godzinie 8:00 rano.
Serdecznie zapraszamy Kolekcjonerów do Browaru na Jurze w Zawierciu przy ulicy Paderewskiego 114. Do zobaczenia już w sobotę
W najbliższym czasie będę przenosił Browar.biz i Centrum Piwowarstwa na serwer z nowym oprogramowaniem. Obecnego dwunastolatka nie jestem w stanie bezboleśnie zaktualizować, więc jest z tym trochę zachodu. Dla niektórych obecny stan to tylko niewyświetlanie się zielonej kłódeczki w przeglądarce...
VIII Zagłębiowska Giełda Birofiliów odbędzie się 19 -09 2020r. tradycyjnie w Browarze na JURZE Zawiercie ul. Paderewskiego 114 w godzinach od 8,00 do 15,00
Comment