Po zlustrowaniu owego baru i rozmowie z Adamem proponuję z mokazji Dnia Kobiet małe spotkanko przy piwie.Bardzo przytulny bar z ciemną i jasną Cerną hora oraz Baltasem.A i Tyskie się znajdzie dla tych co lubią ekstremalne wrażenia.Adam co prawda nie jest na 100% pewny czy będzie miał wolne ale wstępnie sie deklaruje.Zapraszam chętnych do wyrażania opinii.
8.03.09 - Katowice,Drink Bar Mix
Collapse
X
-
8.03.09 - Katowice,Drink Bar Mix
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Tagi: brak
-
-
Tak tylko zapytam czy z okazji święta naszych dam zostają one w domu i oddychają pełna piersią, ciesząc się naszą nieobecnością czy tez zabieramy je ze sobą, gdzie będą cieszyć się naszą obecnością (bo piwem już niekoniecznie)"Niech zatrwożą się niewierni, przyjaciele, na sztorc kosa..."
-
-
To już zależy od twojej weny.Ja mam zamiar przybyc raczej z całym inwentarzem bo inaczej nie mam jak.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Bardzo, bardzo ciekawa propozycja! Na 100% jeszcze nie powiem czy będziemy, bo ja do piątku "słomiany wdowiec", Marta mi się "rozbija" po Paryżu i nie wiem czy po powrocie będzie mieć siły i ochotę na niedzielny wypad - ale obiecuję, że postaram się ją namówić!
Silvian - oczywiście jak najbardziej z kobietami się meldujemy na piwie (zresztą my z Kiszotem zawsze z obstawą na takie spotkania przybywamy )NORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
-
Do żabojadów ja wypuściłeś? Zamiast uczyć to rajzuje po świecie.Powiedz jej,ze Katowice sa nie gorsze od Paryża i może przyjedzie pozwiedzać.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Proponuję tak pomiędzy 17 a 18.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pomimo wielu niesprzyjających okoliczności - Marta tak sie za wami już stęskniła,
że dała się namówić - i przybywamy
Przypominam, że jutro jest też rocznica Bruneta wieczorową porą cz. II - więc na Bruneta też liczymy (Marta pamięta o tych słodkościach rok temu i liczy na powtórkę ).
Silvian, mam nadzieję że się stawisz(cie) i dojdzie do historycznego pierwszego spotkania sekcji Górnośląskiej z Zagłębiowską
Godzina zaproponowana przez Kiszota wydaje się idealna - będziemy tak bliżej godz. 17NORMALNOŚĆ
Comment
-
-
Zawsze możecie wpaść na pól godzinki.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Wszystko wskazuje na to, że trzeba się będzie pojawić.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziWszystko wskazuje na to, że trzeba się będzie pojawić.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
No coż jak zawsze przybyli ci co zwykle,inni potrafią tylko pisac na forum.Piwka pyszne,jak na taki mały bar to wybór imponujący.Atmosfera fajna,szkoda tylko,że w późniejszych godzinach dobiło tyle ludzi i atmosfera stała się trochę trująca.Do następnego razu a ci co nie byli niech żałują.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Spotkanie bardzo udane, choc krótkie - ale wiadomo - w poniedziałek do pracy
Piwa bardzo dobre, zwłaszcza cimny Granat z Cernej Hory, jasna też niezła, chociaż ja wyczuwałem w niej posmaki jaśminu - co oni za chmielu używają
Doskonały był za to Baltas - pycha
Lokal robi bardzo dobre wrażenie - wygląd trochę zminiony niż w galerii na ich stronie www - ale na lepsze. Szkoda tylko, że to trochę daleko.
Dziękuję bardzo współbiesiadnikom, że im się chciało, a zwłaszcza PaniomNORMALNOŚĆ
Comment
-
-
Granat rzeczywiście najlepszy. No i te ceny - tyle może kosztować piwo w knajpie. Myślę że nie była to ostatnia wizyta w tym lokalu.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Ceny nie sa wygórowane ale taki wybór w takich okolicach.Jestem na prawdę pod wrażeniem.Szkoda tylko,że tak daleko.
A jak tam z fotkami?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
Comment