Przecież butelkowe są zawsze droższe.
6 marca 2009, Warszawa
Collapse
X
-
Dlatego po co chodzić do knajpy na butelkowe? Beczkowe zawsze lepsze.
Dobra może trochę konkretów - spotkanie proponuję ustalić na godzinę 19.00 w Melynie, z której jak się zbierzemy zawsze można pojechać do Malinki lub odwiedzić Karczmę z porterem."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi... a po porterach, kiedy już Zythum będzie gotowy, możemy pójść do najdroższej knajpy w mieście - z pewnych źródeł wiem, że będzie miał przy sobie parę stów.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tfur Wyświetlenie odpowiedzizrobiłem zwiad. jest mazowieckie
Comment
-
-
To dla chcącyh się spotkać - 19.00 Melyna, jedno piwko i przenosimy się do Malinki (tylko czy będą miejsca?)."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziTo dla chcącyh się spotkać - 19.00 Melyna, jedno piwko i przenosimy się do Malinki (tylko czy będą miejsca?).Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Jarek jest skandalicznie wychowany, żeby opuścić ojca w środku imprezy... Zythum tak się załamał, że siedzi teraz z Wujciem w barze pod Centralnym i sączy Żubra, trochę się o nich martwię.
Musimy wrócić na Saską dokończyć Felka Zdankiewicza.
Comment
-
-
Jakoś się ogarnąłem Uff dawno się tak dobrze nie bawiłem a śpiewy w środku nocy idąc miastem - bezcenne.
Jarek ma teraz szlaban"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
-
Jarka, lat 12, to chyba poznałeśSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
Comment