19.04.2009 - Adminostwo w Krakowie

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19291

19.04.2009 - Adminostwo w Krakowie

Tak się złożyło, że mnie przypadł ten zaszczyt poinformowania o wizycie naszego adminostwa w Mieście Królów (piwa) i Smoka opoja. Zatem jak ktoś niecierpliw dostąpić audiencji informuje, że przyjmują strony jak poniżej:

ok. 18 - Omerta, ul. Kupa 3
    ok. 20-21 - Non Iron, ul. Św. Marka 27

W innych lokalizacja lub z pytaniami dlaczego tak późno ogłaszają wskazany jest telefon do nich (tylko nie wszyscy na raz).
  • darko
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.06
    • 2078

Szkoda, że to dzisiaj. Mnie nie będzie

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 24004

Dzięki za spotkanie tym co zdążyli zajrzeć i za ugoszczenie temu co nas gościł Wreszcie poznaliśmy Omertę i Non-Iron
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
        Czechy, Potštejn, Na Brnou 394, Pivovar Clock/Fenetra
        dadek
        Jak już wspomniałem w temacie o browarze Clock, https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...67#post2324167 we wrześniu 2021 zakończono definitywnie warzenie w "dolnym browarze" na Školní w centrum miasteczka, skupiając się na produkcji w "górnym" tuż przy stacji ČD.
        Taka...
        2022-02-28, 03:41
      • Shlangbaum
        Polska Odznaka Turysty-Birofila
        Shlangbaum
        Mam taki pomył aby Browar.biz nadawał odznaczenie turystyczne wzorem PTTK'owskich oznak GOT i NOT.

Aby ją otrzymać należałoby:

-mieć ukończone 18 lat
        -odwiedzić wszystkie polskie czynne na dzień złożenia wniosku browary i udokumentować to zdjęciem w nich...
        Tak, to dobry pomysł.
        50,00%
        12
        Tak, to dobry pomysł ale pod warunkiem... (wyjaśniam w wątku).
        12,50%
        3
        Nie, to zły pomysł.
        16,67%
        4
        Wszystko mi jedno.
        20,83%
        5
        Inne (wyjaśniam w wątku).
        0,00%
        0
        2006-11-11, 11:20
      • zythum
        Tour Bohemia Regent - rowery i piwo. Rewelacja.
        zythum
        Ufff, czego to Czesi nie wymyślą, w pozytywnym znaczeniu. Właśnie znalazłem stronę internetową www.tourregent.d2.cz, na której jest mowa o organizacji "wyścigu" a właściwe zorganizowanych wyjazdów rowerowych (od 1996), z regulaminem,peletonem, itp. Podczas jazdy peleton odwiedza gospody...
        2004-04-27, 08:32
      • zbysia
        Z życia włościan
        zbysia
        Wyszedłem dziś na plac cieszyć się późnym popołudniem ( Południce już śpią więc bezpiecznie jest na jednym z siedmiu wzgórz miasta Wielkiej wieży), zauważył mnie sąsiad zza płotu (Biały, Heteroseksualny, Mężczyzna, 59l.) - i chłop ma w szopce w sianie ukryte "małpki"...
        2005-06-02, 19:50
      • Marusia
        Nie na temat
        Marusia
        Otwieram nowy temat do gadania o niczym w celu poinformowania, że na "Imprezy, promocje..." jest "recenzja z weekendu, czyli spotkania członków forum "U Marusi"
        2001-09-24, 08:12
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...