A będę se przypadkiem w sobotę w Wawie. Gdyby był chętny na jakieś małe wzburzone wczesnym popołudniem w pobliżu centruma...
Piracki najazd na stolycę
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
U nas ostatnio nic nie jest pewne - będziemy sledzić wątek.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna -
Ja (nie)stety poza stolycą
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?Comment
-
Comment
-
Coś konkretniej Pan napisz. W sobotę kręce się po centrumie w godzinach opisanych także jak coś...Comment
-
A ja w tą sobotę jestem w Białej na giełdzie.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Piracka, właśnie konkrety Bo mogę się kręcić po centrumieSurowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
Konkretów to sam nie mogę w tej chwili podać. Jakby co, to będę dzwonił do Ironów. Na pewno chciałbym odwiedzić BrowArmię i/lub Bierhalle, bo jeszcze nie byłem.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
-
W sumie powinienem być wolny ciut wcześniej. Można by się spotkać powiedzmy około 13.30 - 14.00... może o 14.00 w którymś z restauracyjnych? Ewentualnie w Cyklozie, gdzie - jak zapewnił mnie Pankracy - jest w ofercie Ciechan i Konstancin...
Numery kontaktowe zakonotowałem.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
Ale w Cyklozie to jacyś zboczeńcy weganie przesiadują, ja tam się boję.
A i bym zapomniał, że również cykliści.Last edited by Maidenowiec; 2009-04-24, 15:32.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
No to rzućta jakiegoś pomysła, bylebym nie musiał szukać ani błądzić...Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
Ok, czekam na wibrator... a tutaj to raczej jutro nie zajrzęToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
Comment