P-Dragon jedzie do Smoczej.. znaczy się do Krakowa

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13952

P-Dragon jedzie do Smoczej.. znaczy się do Krakowa

W dniach 12-17 maja będę w Krakowie. Chętnie wychyliłbym kilka kufli w miłym towarzystwie. Krakusie odezwijcie się

Rozpiska:
    12 (wt) - dopiero przyjadę, więc od późnego popołudnia
    13 i 14 - cały dzień, ale chcę odwiedzić Szczyrzyc, jeśli ruszył
    15 (pt)- wolny dopiero po 21
    16 (sob) - j/w chyba, że się wyrwę wcześniej, po 17
    17 (ndz) - wolny od 15

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
  • e-prezes
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19258

Jeśli ray nie będzie miała innych planów to 13 lub 14 możemy jechać razem.

Comment

• ray
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2008.11
      • 49

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
      Jeśli ray nie będzie miała innych planów to 13 lub 14 możemy jechać razem.
      jak się wyśpi po wtorkowej podróży to może jechać z e-prezesem dalej ...więc palec do Pendragonowej budki
      Bo radość to słoneczny kolor życia...

Comment

• Pendragon
        🥛🥛🥛
        • 2006.03
        • 13952

Róbmy to, róbmy

Ja też będę zmęczony po podróży (z Wrocławia), więc może to być 14 maja.

Z tego co się zorientowałem, to do Szczyrzyca jadą busy firmy Delta-Bus o 10:20 albo o 13:50. Powrót o 17:01 i 18:16 - to chyba ostatnia możliwość wydostania się ze Szczyrzyca.
        Jest jeszcze PKS o 17:06.
        Jadąc o 13:50 będą tylko niecałe 2 godziny "na spożycie" (lub 3 do ostatniego kursu). Z kolei 10:20 aż ponad 5 (do 17). Co proponujecie?

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• e-prezes
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2002.05
          • 19258

ja bym wolał wcześniej. Jest czas by coś połazić, zjeść obiadek, piwka się napić i jechać doma. A nie tak na szybciora.
          Last edited by e-prezes; 2009-05-04, 12:09.

Comment

• Pendragon
            🥛🥛🥛
            • 2006.03
            • 13952

Jestem podobnego zdania a jeśli łazić, to może wybralibyśmy się na Grodzisko?
            No ale wtedy to trzeba by było wyjechać już o 8:55, bo tam i nazad to jakieś 4 godziny, ale ponoć warto dla widoków. Można też pojechać busem do Wiśniowej, wysiąść we Wżarach, skąd szlakeim przez Grodzisko do Szczyrzyca jest jakieś 3h. Ależby wtedy to piwo smakowało Tylko nie wiadomo jaka będzie akurat pogoda.
            Relację fotograficzną z wyprawy do Szczyrzyca przez Grodzisko i Diabli Kamień znalazłem przypadkiem tu:
            Last edited by Pendragon; 2009-05-04, 12:23.

Comment

• e-prezes
              🥛🥛🥛🥛🥛
              • 2002.05
              • 19258

13 i 14 będziemy w pobliżu Szczyrzyca. Daj znać jak będziesz się wybierał to spikniemy się w browarze.

Comment

• MarcinKa
                Major Piwnych Rewolucji
                🍼🍼
                • 2005.02
                • 2736

Będę śledził wątek i na pewno zjawię się na jakimś spotkaniu. Jeśli chodzi o wyjazd do Szczyrzyca to idea z Grodziskiem bardzo mi odpowiada, ale nie wiem czy uda mi się wyrwać z roboty. Raczej łatwiej mi będzie w Czwartek.
                Last edited by MarcinKa; 2009-05-08, 10:21.
                To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

Przetwarzanie...