W związku ze szkoleniem na którym będę w W-wie w dniach 18 - 19.06 będę miał trochę wolnego czasu po jego zakończeniu. Będę wolny od ok. 14.00 a pociąg powrotny mam o 18.30. Będę od ok. 14.30 - 15.00 w BrowArmi z której myślę przenieść się ok. 16.00 do pobliskiej knajpki Bierhalle, gdzie zagrzeję miejsca do 1,5 godz. Jeżeli ktoś z Warszawiaków chce się dołączyć to zapraszam. Wiem, że termin głupi bo giełda w Żywcu ale to nie ja decyduję o terminie szkolenia.
19.06 dzidek1960 w Warszawie
Collapse
X
-
19.06 dzidek1960 w Warszawie
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyTagi: brak -
Możliwy kontakt pod nr tel. 668 413 579"Ma jednak kraj polski napój warzony
wybornym smakiem"
Moja strona www w początkowym okresie budowy -
Tak jak się obawiałem. Giełda żywiecka wywiała wszystkich znanych warszawiaków. Może następnym razem trafię na lepszy termin.
Pozdrawiam wszystkich co chcieli ale nie mogli."Ma jednak kraj polski napój warzony
wybornym smakiem"
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
-
No niestety, troszkę termin nie w poręZbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.plComment
-
W związku ze szkoleniem na którym będę w W-wie w dniach 18 - 19.06 będę miał trochę wolnego czasu po jego zakończeniu. Będę wolny od ok. 14.00 a pociąg powrotny mam o 18.30. Będę od ok. 14.30 - 15.00 w BrowArmi z której myślę przenieść się ok. 16.00 do pobliskiej knajpki Bierhalle, gdzie zagrzeję miejsca do 1,5 godz. Jeżeli ktoś z Warszawiaków chce się dołączyć to zapraszam. Wiem, że termin głupi bo giełda w Żywcu ale to nie ja decyduję o terminie szkolenia.
Do zobaczenia w Grodzisku.Comment
-
Do wszystkich z Warszawy ma Dzidek wysyłać PW?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
Wujcio, dziękuję za odpowiedź w moim imieniu
PW mogłem rozesłać tylko do tych których znam. Mój przyjazd pokrywał się z giełdą żywiecką, więc i tak prawie wszyscy opuszczali W-wę. Liczyłem że może ktoś zostanie i będzie miał ochotę na spotkanie oraz na tych Warszawiaków, których nie poznałem do tej pory."Ma jednak kraj polski napój warzony
wybornym smakiem"
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
Comment