19.06 dzidek1960 w Warszawie

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • dzidek1960
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.01
    • 1548

    19.06 dzidek1960 w Warszawie

    W związku ze szkoleniem na którym będę w W-wie w dniach 18 - 19.06 będę miał trochę wolnego czasu po jego zakończeniu. Będę wolny od ok. 14.00 a pociąg powrotny mam o 18.30. Będę od ok. 14.30 - 15.00 w BrowArmi z której myślę przenieść się ok. 16.00 do pobliskiej knajpki Bierhalle, gdzie zagrzeję miejsca do 1,5 godz. Jeżeli ktoś z Warszawiaków chce się dołączyć to zapraszam. Wiem, że termin głupi bo giełda w Żywcu ale to nie ja decyduję o terminie szkolenia.
    "Ma jednak kraj polski napój warzony
    z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
    piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
    do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
    mieszkańców, lecz i cudzoziemców
    wybornym smakiem"
    Jan Długosz, Historie Piwne
    Moja strona www w początkowym okresie budowy
  • dzidek1960
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.01
    • 1548

    #2
    Możliwy kontakt pod nr tel. 668 413 579
    "Ma jednak kraj polski napój warzony
    z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
    piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
    do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
    mieszkańców, lecz i cudzoziemców
    wybornym smakiem"
    Jan Długosz, Historie Piwne
    Moja strona www w początkowym okresie budowy

    Comment

    • dzidek1960
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.01
      • 1548

      #3
      Tak jak się obawiałem. Giełda żywiecka wywiała wszystkich znanych warszawiaków. Może następnym razem trafię na lepszy termin.
      Pozdrawiam wszystkich co chcieli ale nie mogli.
      "Ma jednak kraj polski napój warzony
      z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
      piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
      do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
      mieszkańców, lecz i cudzoziemców
      wybornym smakiem"
      Jan Długosz, Historie Piwne
      Moja strona www w początkowym okresie budowy

      Comment

      • karin861
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        • 2006.02
        • 597

        #4
        No niestety, troszkę termin nie w porę
        Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.pl

        Comment

        • arcy
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          • 2002.07
          • 7538

          #5
          Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960 Wyświetlenie odpowiedzi
          W związku ze szkoleniem na którym będę w W-wie w dniach 18 - 19.06 będę miał trochę wolnego czasu po jego zakończeniu. Będę wolny od ok. 14.00 a pociąg powrotny mam o 18.30. Będę od ok. 14.30 - 15.00 w BrowArmi z której myślę przenieść się ok. 16.00 do pobliskiej knajpki Bierhalle, gdzie zagrzeję miejsca do 1,5 godz. Jeżeli ktoś z Warszawiaków chce się dołączyć to zapraszam. Wiem, że termin głupi bo giełda w Żywcu ale to nie ja decyduję o terminie szkolenia.
          W przyszłości korzystaj proszę z PW.

          Do zobaczenia w Grodzisku.

          Comment

          • Wujcio_Shaggy
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2004.01
            • 4628

            #6
            Do wszystkich z Warszawy ma Dzidek wysyłać PW?
            Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

            Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

            @WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

            Comment

            • dzidek1960
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.01
              • 1548

              #7
              Wujcio, dziękuję za odpowiedź w moim imieniu
              PW mogłem rozesłać tylko do tych których znam. Mój przyjazd pokrywał się z giełdą żywiecką, więc i tak prawie wszyscy opuszczali W-wę. Liczyłem że może ktoś zostanie i będzie miał ochotę na spotkanie oraz na tych Warszawiaków, których nie poznałem do tej pory.
              "Ma jednak kraj polski napój warzony
              z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
              piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
              do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
              mieszkańców, lecz i cudzoziemców
              wybornym smakiem"
              Jan Długosz, Historie Piwne
              Moja strona www w początkowym okresie budowy

              Comment

              Przetwarzanie...
              X