Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta
Wyświetlenie odpowiedzi
B-ray w 3-city ;)
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziPamietaj proszę, że nie każdy ma urlop i może balować do późna wieczór. Proponuje 17/18 godzinę.
Comment
-
-
Z Darkiem spotykamy się w Brovarnii o 17. Następnie jak goście zadecydują można by było zmienić lokal.
Comment
-
-
Chętnie bym dołączył, zwłaszcza że godzina dla mnie przyjazna, ale nie wiem czy się wykuruje
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziStrasznie głupkowaty tytuł. Chciał być szpanerski, a wyszedł głupi."If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
tiaaa... było takie powiedzenie o garnkach czy kotłach...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziZrobiłaś się strasznie upierdliwa.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziJakiś blue-ray mi chodził po głowie.
A to nie chodzi o Blue-ray?
Myślałem, że jakis forumowicz zrobił sobie nick blue-ray.
To o co tu k.. chodzi?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Krzysiu znajdź najbliższą sosnę zaczep się majtkami o jakiś sęk i spróbuj się skutecznie wystrzelić; bo Twoje pseudo-psychologoczne interpretacje robią się nużące. Jeśli chcesz błysnąć na forum to musisz się bardziej starać. Nie można przez 10 lat opowiadać tego samego dowcipu...
B-ray to Biłgoraj oczywiście.
Czemu nikogo nie dziwi taki "Wrocek" na ten przykład? szowiniści...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziB-ray to Biłgoraj oczywiście.
Comment
-
-
względnie B-Ray an Eno- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
było NUUDNO i miło ogromnie i niezbyt cnotliwie i niezbyt też skromnie...
Dzięki za fajne spotkanko - w końcu będę wiedział jak znaleźć gdańską Degustatornię...
Jarku-lat12 nie chodź tą drogą na TE fora... Buziaczki z języczkiem dla wszystkich chłopaków i ich dziewczyn...
Comment
-
Comment