B-ray w 3-city ;)
Collapse
X
-
-
Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Z Darkiem spotykamy się w Brovarnii o 17. Następnie jak goście zadecydują można by było zmienić lokal.Comment
-
Chętnie bym dołączył, zwłaszcza że godzina dla mnie przyjazna, ale nie wiem czy się wykuruje
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
No właśnie... Jakieś morowe powietrze tu macie...
Wychodzę z siebie, żeby do jutra wyzdrowieć, choć nie mogę niestety obiecać...Last edited by Seta; 2009-07-12, 22:00.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Comment
-
Comment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Krzysiu znajdź najbliższą sosnę zaczep się majtkami o jakiś sęk i spróbuj się skutecznie wystrzelić; bo Twoje pseudo-psychologoczne interpretacje robią się nużące. Jeśli chcesz błysnąć na forum to musisz się bardziej starać. Nie można przez 10 lat opowiadać tego samego dowcipu...
B-ray to Biłgoraj oczywiście.
Czemu nikogo nie dziwi taki "Wrocek" na ten przykład? szowiniści...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Comment
-
względnie B-Ray an Eno- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
było NUUDNO i miło ogromnie i niezbyt cnotliwie i niezbyt też skromnie...
Dzięki za fajne spotkanko - w końcu będę wiedział jak znaleźć gdańską Degustatornię...
Jarku-lat12 nie chodź tą drogą na TE fora... Buziaczki z języczkiem dla wszystkich chłopaków i ich dziewczyn...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
Comment