A nie wiedziałem niestety o tym, w necie żadnych informacji na ten temat nie znalazłem, są tylko z zeszłego roku.
Warszawa, 1 sierpnia, Nowy Świat Smaków
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Niech Świat Pozna Twoje Piwo 22.02.2025 PINTA
https://browarpinta.pl/konkurs/- Maibock 16-18°Blg
- Double Cold IPA 18-20°Blg
- Hazy IPA z polskim chmielem 14-15°Blg
- Foreign Extra Stout 14-18°Blg
2024-11-28, 12:54 -
Widzę że KiKów napączkowało w Warszawie. Taki tam kawiarniany klimat z widokiem na często patrolowaną ulicę. Ciekawy czarnolustrzany sufit.
Kranów piwnych 11. Piwa w dobrej formie.
Ale co przykuło uwagę w szczególności - któż to na ten super pomysł wpadłbył?!...-
Channel: Warszawa
2024-04-24, 19:05 -
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.
Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...2021-09-23, 19:47 -
... a dokładniej to Świat Alkoholi & Delikatesy Mięsne, czyli połączenie dość fantazyjne, no ale kimże jestem, żeby mówić innym jak mają prowadzić biznes
Niedaleko Bielawy, po drodze do Świdnicy, znajduje się oto taki przybytek, oferujący naprawdę sporą ilość...-
Channel: Dolnośląskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment