7-8 sierpnia 2009, Żąscy w Trójmnieście

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • żąleną
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.01
    • 13239

7-8 sierpnia 2009, Żąscy w Trójmnieście

W ramach przystanku w drodze na Kaszuby zawitałem z rodzinką do Gdańska. W piątek i sobotę będziemy się szlajać po ww, może do Zoppot też wpadniemy. Podejrzewam, że ciężko mi się będzie zgrać z miejscową sekcją - bo sam nie bardzo wiem jeszcze, dokąd nas prąd morski zniesie - ale wpisuję się na tzw. wszelki. Być może i tak macie jakieś plany spotkaniowe i mógłbym się na jedno, dwa podłączyć.

Tak sobie myślę, że pewnie na Jarmark Dominikański zawitamy, może tam lub w okolicy? Ale Ediego nie piję pierwszy!

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Przemyśl, Plac Dominikański 4/1, Absynt
    pebejot
    Wbrew skojarzeniom nie jest to dzika mordownia dla rozwrzeszczanej młodzieży, a przytulna kawiarnia z ciepłą atmosferą, przyzwoitym wystrojem i nastrojową muzyką.
    Jest to zarazem firmowy pub przemyskiego browaru Grodzkiego.

W stałej ofercie są cztery rodzaje piwa (Pils,...
    2019-12-29, 21:10
  • zagul
    Kupię serie kapsli z Kormorana z 2009 i 2012 roku
    zagul
    Tak jak w temacie, kupię serie, kompletne. Wszystkie prócz Samochodów z 2012 roku.

Czekam na oferty
    2019-06-10, 21:09
  • ART
    Plebiscyt Browar.biz na Piwo Roku 2009!
    ART
    Tym razem znowuż z poślizgiem ruszamy z Browar.bizowym Plebiscytem na Piwo roku 2009! Pewne kwestie związane z naszym Plebiscytem pozwoliłem sobie rozwinąć w dodatkowych punktach.

Plebiscyt obejmuje wszystkie uwarzone w Polsce piwa dostępne [1] na rynku w roku 2009 (z wyjątkiem piw warzonych...
    2010-02-04, 18:49
  • ART
    Stankowice, Stankowice 62, Dom Piwny
    ART
    Od sierpnia/września 2023 r. kilka km zdala od Zamku Czocha, na krańcu wsi Stankowice, sympatyczne małżeńtwo uruchomiło mały browarek z wyszynkiem.

Dość odważne posunięcie, zważywszy że trzeba wykazać się nie lada determinacją żeby tu trafić

Nas gugielmapki...
    2024-10-28, 22:31
  • pebejot
    Bułgaria, Pazardżik, Iwajłowsko 41, Rhombus Brewery & Restaurant
    pebejot
    Bardzo dziwne miejsce, do którego dotarłem w piekielnie gorący dzień sierpnia.
    Sporych rozmiarów browar z restauracją i hotelem w mieście Pazardżik, a właściwie już kilkaset metrów za rogatkami miasta przy drodze krajowej.
    Lokalizacja jest o tyle dziwaczna, że dookoła nie ma...
    2024-09-06, 16:13
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...