Jak w temacie. Z racji dostarczania piwa na wiadomo co muszę być we Wro przed 18tą. Zakładam, że dostarczanie za długo nie potrwa i... wieczór wolny. Jakieś spotkanie ? Wiem, że nie za długie i nie za ostre bo 20tego od rana spora grupa ma różne obowiązki ale delikatne piwko?
19.10 biermann we Wrocławiu
Collapse
X
-
19.10 biermann we Wrocławiu
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Tagi: brak -
Jak w temacie. Z racji dostarczania piwa na wiadomo co muszę być we Wro przed 18tą. Zakładam, że dostarczanie za długo nie potrwa i... wieczór wolny. Jakieś spotkanie ? Wiem, że nie za długie i nie za ostre bo 20tego od rana spora grupa ma różne obowiązki ale delikatne piwko?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D -
Jeśli zostaniesz jednak we Wrocławiu, to ja ok 18 wracam z kilkugodzinnego wypadu do Kalisza i mam zamiar właśnie coś delikatnie do snu we Wrocławiu
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Czyli ta opcja bardziej realna ... teraz tylko szczegóły uzgodnić wypada."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Melduję, że podałam Biermannowi nr tel. do Pendragona i chłopaki się już spiknęłyComment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
No tak, ale była to korupcja nieudana, skoro zasiadałeś w panelu degustacyjnym, w którym nie podawano piw Biermanna - Biermann wyrzucił w błoto 4 złote zatemComment
Comment