22/23 listopada - Piracki nalot na Lublin

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • pirackamuza
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.12
    • 1908

22/23 listopada - Piracki nalot na Lublin

Ludeczkowie!
    W związku z tym, że muszę być w poniedziałek w samo południe na dworcu PKP w Lublinie (a jedyny normalny pociąg z Torunia przyjeżdża przed 13.00) mam dwa pytania:
    - czy zna ktoś jakiś hotelik/motelik w miarę blisko centrum lub/i dworca, ale w rozsądnych cenach;
    - czy ktoś miałby chęć (o ile uda mi się załatwić powyższe z niedzieli na poniedziałek) na pokazanie mi jakiegoś sympatycznego lokalu w tym pięknym mieście...
    Toruń przeprasza za Radio Maryja
    www.bobofruty.pl
  • kishar
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2003.10
    • 1691

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza
    Ludeczkowie!
    W związku z tym, że muszę być w poniedziałek w samo południe na dworcu PKP w Lublinie (a jedyny normalny pociąg z Torunia przyjeżdża przed 13.00) mam dwa pytania:
    - czy zna ktoś jakiś hotelik/motelik w miarę blisko centrum lub/i dworca, ale w rozsądnych cenach;
    - czy ktoś miałby chęć (o ile uda mi się załatwić powyższe z niedzieli na poniedziałek) na pokazanie mi jakiegoś sympatycznego lokalu w tym pięknym mieście...
    Co do hotelu to niestety niczego nie znam.
    A co do piwa to niestety jutro mnie praktycznie nie ma w Lublinie, więc na piwo wyskoczyć nie mogę, a polecić można browar na Grodzkiej lub Arenę na miasteczku akademickim.

Comment

• e-prezes
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2002.05
      • 19258

My z ray nocowaliśmy w Bramma Cafe, opodal browarku, ale nie jest to tani nocleg choć nas w zupełności satysfakcjonował. Tutaj nie mieli już miejsc, choć też zapowiadał się fajnie. A tak wogóle też nas nie będzie

Comment

Przetwarzanie...