4 grudnia (piątek) od godzin popołudniowych będziemy gościć w mieście "Świętej Wieży". Jeżeli ktoś miałby ochotę z nami się spotkać przy kufelku miło by było. Miejsce wiadome, Browar Czenstochovia.
4.XII. - Abernaccy w Częstochowie
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Jak tylko będą wolne moce przerobowe to się pojawię."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku! -
-
Comment
-
P. Abernaccy - wasz potencjał turystyki piwnej zarówno krajowej jak i zagranicznej (wyprawy, zwiedzanie, opisy, fotki, konsumpcja) mozna wykorzystać wydając książkę - przewodnik dla miłośników tego rodzaju hobby, których na forum nie brakuje. Macie dar opisywania i komentowania swoich wypraw więc ....... do robotyKto piwa nie pije ani nie smakuje, ten już jest wariat albo zwariuje.
Wódeczka? Nie dziękuję, żony i piwa nie zdradzam ...Comment
-
P. Abernaccy - wasz potencjał turystyki piwnej zarówno krajowej jak i zagranicznej (wyprawy, zwiedzanie, opisy, fotki, konsumpcja) mozna wykorzystać wydając książkę - przewodnik dla miłośników tego rodzaju hobby, których na forum nie brakuje. Macie dar opisywania i komentowania swoich wypraw więc ....... do robotyComment
-
W miękiej okładce i na gazetowym papierzebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Comment
-
Wiadomo, o której godzinie będzie na piwie?"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
Właśnie (od około 2 godzin) męczą się nad tymi częstochowskimi piwami
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
Comment