Jak się nie zakicham to będę. Strasznie pociągająca jestem
10/11 grudnia - Piracki najazd na Wrocław
Collapse
X
-
Opłatę wniosłeś za wizytę we Wrocku?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Comment
-
Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
Po rocznej przerwie ponowny nalot piracki na stolicę Zdolnego Śląska.
Będziemy w tym samym składzie kontemplować od dziś wieczór (ok. 22.00) do rana najpierw w Czeskim, potem obok.
Jakby ktoś chciał się przyłączyć, to zapraszamy.
W razie co, to Slavoye i Qbolandy mają do mnie namiar na komcięToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
I znowuż po rocznej przerwie...
Ok. 23.30 - dzisiaj - powinniśmy się (to zn. Satyr i ja) pojawić w Czeskim, potem gdzieś obok.
Jakby ktoś miał ochotę poplotkować, to dawać!Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
No to 8 czy 10 grudnia w końcu?
Sorry, że się wtrącam między wódkę i zakąskę - po prostu chciałbym się napić z Wami piwa we Wrocławiu znowu
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
-
A gdzie tam! Za to mam być w sobotę w Szczecinie
Tylko mapę polskich pubów aktualizowałem i właśnie przed chwilą skończyłem, zostawiając sobie Wrocław na koniecLast edited by Pendragon; 2011-12-08, 20:44.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Oj tam, oj tam. Dopiero jak Satyr zdążył na pociąg, to było wiadomo, że będziemy.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
Comment