Nie wiem czy ten niedorozwinięty zythumowy synek-cymbał (pytanie filozoficzno-urynalne: czy cymbał może być rozwinięty?) chce żeby ktoś przyszedł. Jak nie chce to niech skasuje post a jak chce to niech dopisze miejsce.
DKrasno w Wawie ;) Środa 16.12
Collapse
X
-
Dopisuję: miejsce!
co wygrałem?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Comment
Related Topics
Collapse
-
no to data ustalona. Czas na przygotowanie szkła i namiotu jeszcze jest....
-
Channel: Festiwale piwne
2025-03-05, 21:09 -
-
Mają kilka nieobrandowanych kranów z piwami o nazwach IPA, Lager, itp.
Bierzesz taką IPKę i pytasz się z jakiego to browaru. Dowiadujesz się że z ProfesjiMówisz że browaru już trochę nie ma... No i otrzymujesz w rewanżu głęboki wzdech zdziwienia przy gorączkowym sprawdzaniu...
-
Channel: Opolskie
-
-
Na regensburskim anusplac...
wróć....
Arnulfsplatz
pod nr 3 stoi taka ładna stara kamienica z browarem z koziołkiem - Kneitinger.
Kilka ichnich piw zostało opisanych na forum. Nie szaleją z asortymentem, jeśli chodzi o różnorodność - bo...-
Channel: Niemcy
-
-
Szlajając się w końcu marca po Śląsku nie mogłem ominąć kolejnego nowego browaru. Choć działa od jesieni 2022 jest już dobrze znany piwoszom z całej Polski, tak jak i jego założyciel Paweł Masłowski, wiele lat pracujący dla Pinty w Browarze na Jurze w odległym o 8 km Zawierciu. Dzięki...
-
Channel: Śląskie
-
-
Odwiedzone we wrześniu, zapomniałem opisać a miejsce jest warte zajrzenia. W ofercie kilka piw z browarów Mykulin i Veles, Dwa lub trzy krany i do tego trochę butelek.
Smaczna kuchnia, miła obsługa, cenowo całkiem pzyjaźnie. Jest zacieniony ogródek przed lokalem.
...-
Channel: Kujawsko-Pomorskie
2024-03-24, 13:22 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment