Może by tak pomyśleć nad jakimś spotkaniem bo dawno nic nie było?? Jakaś taka stagnacja w naszej metropolii sie zrobiła. To co? Propozycję składac co do miejsca i daty. Mi wsio jedno. Sugerował bym jedynie Gdańsk Główny jako miejsce znalezienia knajpy w której różnież piwo domowe można by spróbować własnoręcznie przyniesione.
Spotkanie sekcji trójmiejskiej
Collapse
X
-
Ostatnimi czasy na nic nie mam czasu. Mój pierwszy wolny termin to 27 luty (sobota). -
Jak tylko śniegi ustąpią z chęcią się zjawię. A jesienią to i z własnym piwkiem - brewkitowymi raczej się chwalić nie będę Tymczasem jeszcze się nie wykurowałem po ostatnim spotkaniu...
Też jestem za Gdańskiem Głównym. Z Gdyni musiałbym się ewakuować dużo wcześniej, aczkolwiek do Atuta bym wpadł.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Ja mam aktualnie wolne i remont w mieszkaniu. Jestem do dyspozycji każdego wieczora, oprócz weekendówLast edited by Bombadil13; 2010-02-15, 14:54.PoszukujęComment
-
Ale z miejscem to będzie kwas. Oczywiście jest browar ale wiadomo że duzo tam nie wypijemy bo cena. Degustatornia jaka jest kazdy wie. Amber znów? cały czas mam w pamięci beczkę Żywego z września. Może wezmiemy butelkowe i wypijemy w krzakach Ale podobno "Gdańsk dla piwosza" hehe.Comment
-
Może być nawet Specjal (byle z beczki).
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Amber bee, degustatornia beee, Brovarnia beee....
No to sorry, ale ja z kolei na Żywca czy Okocimia (itp, itd) się nie skuszę.
A znajdź w Gdańsku coś innego poza wymienionymi alternatywami.
Skoro nie powyższe, to proponuję Jadalnię Pod Zielonym Smokiem. Może co prawda to nie jest miejsce typowo piwne, ale przyjemne. I jest tu zarówno Amber jak i Specjal
-
Comment
-
Wg Piotrata to tam nie tylko Gościszewa już nie ma, ale nawet niczego z beczki. Tylko butelki...
-
No to co, Atut?
Ino kiedy?
Od piątku do niedzieli ja odpadam.Last edited by Bombadil13; 2010-02-15, 21:00.PoszukujęComment
Comment