To ja się pozwolę wtrącić z niełykendowym tematem: http://www.browar.biz/forum/showthre...246#post880246
Spotkanie sekcji trójmiejskiej
Collapse
X
-
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła. -
-
Czyżby spotkanie miałoby się odbyć w starym gronie? A gdzie młodzi stażem forumowicze?Comment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
I ja powinienem jeszcze być... albo się pojawić"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Mimo że byłem tylko półtorej godziny , to i tak jestem zadowolony. Może brakuje nam do regularności sekcji wrocławskiej, ale możemy rywalizować humorem i przyjaznością. I tylko życzyć sobie należy częstszych, regularnych spotkań. Ostatnio jest to co 2 tygodnie i myślę, ze jest to optymalny czasookres No to może następnym razem na Gościszewo do Atuta?
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
Cholera, sekcji kujawsko-pomorskiej cały czas nima, więc może do Was przyjadę... w sumie bliżej, niż do Wrocławia...
Tylko czy będzie jakiś pociąg powrotny o tak bisurmańskiej porze?Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
To nie są spotkania kolekcjonerskie a nasiadówki towarzyskie przy dobrym piwie.Comment
-
Ale raz czy dwa widziałem wymianę / przekazanie etykiet piw domowych lub fabrycznych z konkretnym elementem
Nic nie szkodzi się umówić na jakąś wymianę, np. ręczników barmańskichLast edited by Pendragon; 2010-06-05, 12:03.
Comment