Mnie rzucili do UK. Muszę zwolnic swoje miejsce. Opijem się cask ale za zawsze zdrowie.
Spotkanie sekcji trójmiejskiej
Collapse
X
-
Comment
-
-
Są PKSy. Piotrrat już to przećwiczył
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
Póki co zasp nie ma
Odjazdy z dworca w Gdańsku (stanowisko 3, linia 400): 14:00, 14:45, 15:30. Czas jazdy ok. 1:15. Wysiadacie na przystanku Niepodległości (koło Carefoura).
Powroty: 18:00, 19:30, 21:00.
Bilet kosztuje 12,50.
W Gdańsku można wsiadać i wysiadać też przy Bramie Wyżynnej, ale przynajmniej w przypadku wsiadania bezpieczniej jest jednak z Dworca, przy Bramie można przegapić autobus.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
No Bombi, tak bardzo nie chciałeś jechać PKSem, to nie pojedziesz.
W lokalu awaria instalacji dla Primatorów (sprężarka czy cuś tam). Druga działa, ale podłączona jest do głowic właściwych dla Tyskiego, Gościszewa i Krakonosza, a ponieważ tych dwóch ostatnich nie dowieźli, to... Ostatni kranik stoi pusty.
Na butelkowe chyba nie ma sensu przyjeżdżać?
Przy okazji może znacie jakiegoś fachowca od tego sprzętu, bo awaria trwa już ponad tydzień?
-
Mimo wszystko z wielką przyjemnością przed świętami spotkałbym się z wami przyComment
-
Są jeszcze 3 weekendy, chyba do tego czasu naprawią, a przynajmniej dowiozą Krakonosza i Gościszewo. A może i coś dobrego pod 7 kranik.
-
-
Wiem, tylko że ja bardzo chcę "ugościć" Was tu
-
Comment
-
Co ma wisieć nie utonie. Widać tak miało być. Taka karma
-
Comment
-
Jeżeli chodzi piwkowanie w Starogardzie, to jutro (jeżeli nic nadzwyczajnego się nie wydarzy) mają w końcu naprawić chłodziarkę od Primatorów. Gościszewo i Krakonosz wczoraj były świeżutkie i bardzo smaczne. Możecie przyjeżdzać. Teraz albo w styczniu - ja się stawię
Comment