Jakby ktoś był chętny, to część sekcji trójmiejskiej przyjeżdża PKSem w najbliższą sobotę do Starogardu do Pubu 44 na degustację beczkowych piw czeskich oraz gościszewskiego. Akurat jest przerwa w piłkarskich ligach, więc będzie cisza i spokój (przynajmniej do 19) - zapraszam. Ostatni PKS odjeżdża do Gdańska o 21:00 - przystanek 5 minut od pubu. To będzie już druga wizyta, poprzednia (w innym składzie) miała miejsce 2 tygodnie temu.
A na spotkane na terenie Gdańska proponuje nowo otwarty "pub" pekosa na Chełmie.
Tylko trzeba ustalić kiedy, coby w tym terminie były zamówione same dobroci
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
A na spotkane na terenie Gdańska proponuje nowo otwarty "pub" pekosa na Chełmie.
Tylko trzeba ustalić kiedy, coby w tym terminie były zamówione same dobroci
Mówisz i masz . Sekcja trójmiejska spotyka się jutro (sobota) 0 16.30 na Chełmie u Pekosa
Jeszcze nie podłączona ale już stoi beczka "Kowala" .Jak przyjdziemy to będzie się lało na 100%.
Cena 7 lub 8 zeta .
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrrat
Mówisz i masz . Sekcja trójmiejska spotyka się jutro (sobota) 0 16.30 na Chełmie u Pekosa
Jeszcze nie podłączona ale już stoi beczka "Kowala" .Jak przyjdziemy to będzie się lało na 100%.
Cena 7 lub 8 zeta .
Kuncze dade, jak mówi mój synek.
Dlaczego teraz, gdy siedzę w serduchu Tucholskich Borów, sącząc przed kominkiem gorzałę?
A bym Was zobaczył, mordy Wy moje...
ajtam,ajtam....no z dwa dni wcześniej
teraz to ja po...po noteckim ciemnym.lwówku,ciechanku....mnogo butelczyn bez kapselków już przed mną......jutro browczyk beeee....apap oki będzie i praca,praca by podatkom sprostać
a teraz ....nio i kacyk utra
Panowie miło było
Kolejne spotkanie, jeżeli nie macie nic przeciwko temu, w ostatni weekend listopada w Starogardzie. Tydzień wcześniej nie dam rady. Na zachętę dodam, że pojedziemy autem a przy okazji możemy zabrać trzy osoby.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Panowie miło było
Kolejne spotkanie, jeżeli nie macie nic przeciwko temu, w ostatni weekend listopada w Starogardzie. Tydzień wcześniej nie dam rady. Na zachętę dodam, że pojedziemy autem a przy okazji możemy zabrać trzy osoby.
Rozmawiałem z Bombim i jesteśmy zwarci i gotowi do wyjazdu,jaszcze tylko kolega z samochodem musi się określić o której godzinie jedziemy.
Myślę że wyjazd o 15.00 jest OK.
Comment