No to rzeczywiście szkoda. O 21 do Szymbarka nie będę jechać
Spotkanie sekcji trójmiejskiej
Collapse
X
-
Rzucam hasło - piątek późniejszym popołudniem, Skalaki w Duszku.
Ktoś chętny?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Jeżeli będę w stanie wymigać się z jakiegoś eventu organizowanego przez mojego znajomego, który specjalnie na tę okazję przyjeżdża do Gdańska, to bardzo chętnie
Tak przy okazji chciałbym poinformować, że dziś w Duszku nie było już ciemnego Skalaka. Nie wiadomo kiedy będzie.Comment
-
Trochę szkoda, ale większa będzie, jeśli w piątek zabraknie jasnego...
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
spotkanie w Gdańsku
Proponuję PUB "Duszek" z nalewaka aktualnie "SKALAK" ciemny i jasny a półkach OBOLONY,czeskie piwa, Biłe i Biłanoc. Super. Duszek znowu otwarty.Comment
-
[QUOTE=jagodaduszek;992051]Proponuję PUB "Duszek" z nalewaka aktualnie "SKALAK" ciemny i jasny a półkach OBOLONY,czeskie piwa, Biłe i Biłanoc. Super. Duszek znowu otwarty.Uzyskanie koncesji trwało tylko 7 miesięcy. Niech żyje GdańskComment
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
No ale dzisiaj będzie ten Skalak? Bo ponoć ciemny się już skończył.Last edited by Pendragon; 2011-07-29, 09:25.
-
No to co, zaliczamy Polufkę w sobotę? Bombi, Piotrat?
Lokal otwarty od 16..
-
No i słusznie, jeśli odłączają na noc chłodzenie, to o 16 piwo byłoby jeszcze ciepłe.
Zatem warzenie weizena odkładam na następną sobotę.Last edited by Pendragon; 2011-09-29, 10:57.
-
-
Comment