W najbliższą sobotę wybieramy się z Anią na nowe piwo "Bursztynowe" do Brovarnii. Miałby ktoś ochotę na spotkanie przy piwie około 19:00?
Trójmiasto w Brovarnii, 10.IV.2010
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Breiðdalsvík (130 mieszkańców), to jedna z głównych miejscowości w regionie Fiordów Wschodnich na Islandii.[Pogoda latem jest tu taka, jak obecnie w Polsce. Niemniej w słoneczny - sierpniowy dzień, widzieliśmy tu jedyną podczas pobytu na wyspie osobę "opalającą się" z nagim torsem. ]
...-
Channel: Islandia
-
-
Pozazdrościć, 190 mieszkańców, a browarek na wsi Podmoky działa już dwa lata.
Dokładnie od stycznia 2020 roku i jego właścicielem, piwowarem jest mega sympatyczny pan Petr Smíšek. Pomimo niedzieli, pory obiadowej bez najmniejszych oporów zgodził się przyjechać specjalnie dla...
-
Channel: Czechy
-
-
Jak tylko zobaczyłem wiedziłem, że muszę spróbować. Tym bardziej, że współpijca też nie miał oporów. Na LTP było sporo piw owocowych/z owocami, a to było infuzowane przez rundall płatkami róży. Byłem ciekaw jak sobie poradzi z tak nietypowym składnikiem. Dla mnie to pierwsze piwowarskie...
-
Channel: Piwo - konkretnie
2022-11-29, 12:37 -
-
Kolejną nadesłaną na konkurs relacją jest opis podróży Mateusza Koronkiewicza.
Zamieszczenie relacji tutaj wymaga mojego komentarza: Relacja zamieszczona jest tutaj z powodu takiego, że w moim odczuciu, czyli organizatora konkursu, ta niezbyt wpisuje się w ramy konkursowe.
...-
Channel: Piwo - Gdzie
-
-
Czytając wątki o upadających browarach wpadłem na pewien pomysł:
Cykliczne spotkania pod hasłem RMB- Ratujemy Małe Browary
Skąd taki plan? Liczyłem ile na mnie może zarobić mały browar i na podstawie dziennika piwnnego wyszło mi, że w ciągu roku wydałem...-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment