Planujemy w tym dniu nalot na Piwomanię, by sprawdzić czy jest tam tak fajnie, jak zapowiadali. Nalot będziemy czynić pewnie jakoś wieczorową porą, o ile nam kot z okna znowu nie wyskoczy Jak ktoś ma chwile to zapraszamy. Godzinę postaram się dookreślić w najbliższym czasie.
11-07-2010 Administracja w Poznaniu
Collapse
X
-
11-07-2010 Administracja w Poznaniu
Last edited by Maggyk; 2010-07-08, 19:28.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DTagi: brak -
Zupełnie wieczorową porą jest mecz - z tego co wiem to knajpę otwierają wyjątkowo w niedzielę właśnie z tego powodu czyli spodziewane jest zainteresowanie klientów. Może fajniej byłoby dać sobie możliwość pogadania spokojniej przed meczem? Możliwości lokalowe są aby się od meczu odseparować ale pewnie parę osób wolało by chociaż zerkać co się dzieje.Pozdrawiam, Maciek -
Pierwotny plan zakłada, ze będziemy w lokalu w okolicach 16.00 - 17.00. Tak ART się umawiał, z którymś z chłopaków, ale się jeszcze upewnimy co do tego, czy od tej godziny będą mieli otwarte czy tylko zaprosili nas byśmy się pogapili na sucho na nalewaki Jak zacznie się mecz to zapewne uciekniemy, jeśli nie da się ukryć - jakoś to nie nasza bajka.Last edited by Maggyk; 2010-07-09, 09:54.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Ja mam takie pytanie - czy trasa - pl Bernardyński - Jaracza jest do ogarnięcia jakoś tramwajem lub środkami komunikacji masowej?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Comment
-
Tak, proszę.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Jeśli nic się nie zmieniło, to bardzo łatwo, z 1 przesiadką. Z Jaracza trochę pieszkom na autobus 48 lub 77, a tym do końcowego przystanku Bałtyk (kino). A tam wsiąść w tramwaj 13 na ulicy Bukowskiej przed skrzyżowaniem z Roosevelta.Last edited by Pendragon; 2010-07-09, 11:33.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
-
Lub przejść się na rondo Kaponiera i tam łapać tramwaj numer 5. 13-tka też tam się zatrzymuje.Last edited by Pendragon; 2010-07-09, 11:43.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
k. nie wiem skąd mi się wzięła Jaracza - na mapie wyglądało to niezbyt obiecująco Teraz już wiem że Jaracza to mi się co najwyżej przyśniło i nie jest aż tak daleko jak sądziłem, hihi- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Nasz propozycja jest taka - w okolicy 17.00 spotkamy się iw Robin Hoodzie na Taczaka 15 skąd następnie przespacerujemy na Plan Bernardyński do Piwomanii. Jeśli ktoś ma chęć dołączyć się do spotkania zapraszamy. W razie problemów z odszukaniem telefon kontaktowy ARTa można znaleźć w dziale Kontakt niniejszej strony.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
Było przemiło i jak zwykle przekrótko
Zaczęliśmy w Amore del tropico (ja raczyłem się Noteckim), Robin Hood otwierał się dopiero o 18, do którego także trafiliśmy chwilę później. Poznań był strasznie wygrzany, wręcz piekarnikowy , na szczęście ratował nas chłód knajpianych piwnic, no i potem szybki transport Wogoszowozem do Old School Pubu gdzie wyjątkowo z okazji finału chłopaki mieli otwarte.
Dziękujemy Wam za udane spotkanie
a i dodatkowo Kotom za spanie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Przyłączam się do podziękowań. Miło było spotkać się z Poznaniakami w dość licznym gronie. Oby tak dalejŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment