pisałem o tym tutaj. proszę o dodanie do tematu nazwy knajpy. swoją drogą, byłem tam wczoraj i piłem konstancińskie. a temat też śledzę, ale cóż z tego, kiedy w piątek nie będzie mnie w wawie. ukłony dla kierownictwa!
16-07-2010 Administracja w Warszawie
Collapse
X
-
To co - może jednak Konstancin w byłym Hotelu Europejskim?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Koniec przepychanek i samozwańczych propozycji - przekazuję wiadomość z ostatniej chwili
Przy użyciu wynalazku niejakiego Bella w wersji nieco bardziej elektronicznej ustaliliśmy (a konkretnie Asia) z Administracją, że zostajemy przy pierwotnej lokalizacji - czyli Bar Rock na Śniadeckich - miejsce nie podlega dalszym dyskusjom - kto nie chce być nie musi, ale będa kary
Czyli:
Miejsce: Bar Rock, Śniadeckich
Czas: Piątek 16.07.2010 godzina 18:00
Rezerwacja - loża VIPowska na hasło browar.biz
Amenbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Mają Zawiercie jasne z beczki w mieście, a umawiają się na butelkowe?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Ciekawe czy ktoś mnie pamięta... Zobaczymy...
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?Comment
-
Ja pamiętam tylko tyle, że nie pamiętam tak licznego spotkania sekcji warszawskiej (choć jak to w przypadku Warszawy bywa, co najmniej połowa to element napływowy )
Było wesoło, ale fakt, że spotkanie z samą adminiscjencją odbyło się przy piwie butelkowym, uważam za skandal lub działanie wiadomych sił. Nie ma rady, trzeba się spotkać jeszcze raz i zmyć plamę. Kiedy przyjeżdżacie?Comment
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Swoją drogę to chyba już na dobre wyrugował on lane Mazowieckie z Barrocka?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
Comment