16-07-2010 Administracja w Warszawie
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
Oczywiście, przejdę się tam, jak tylko będzie lany beczkowy Konstancin"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Bary naprawdę nie muszą miec zamrażarki do chłodzenia zbyt nagazowanych (w wyników błędu technologicznego w browarze) kegów.
Czasem mam wrażenie, że małe browary same sobie strzelają w stopę jakością piwa lub sprawnością obsługi...
P.S. Za Konstancinem obecnie płakał nie będę, bo jakośc piwa czy to beczkowego, czy butelkowego delikatnie mówiąc jest ostatnio mocno średnia.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Przestałem się tym przejmować bo ileż można, kupując paskudne piwa, sponsorować brudasów i nierobów. Może faktycznie trzeba osiągnąć dno aby było się od czego odbić ale obawiam się, że wiele polskich browarów zniknie na zawsze."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
Comment