Z racji nowych wyzwań zawodowych i przeniesienia się gdzie indziej przychodzi mi się pożegnać z sekcją trójmiejską... W Gdańsku jestem do 15 listopada (mniej więcej) i chciałbym się z wami stuknąć pożegnalnie. Termin do uzgodnienia z tym ,że raczej nie weekendy. Miejsce chyba Brovarnia.
2010.10.21 - Biermanna pożegnanie Trójmiasta
Collapse
X
-
2010.10.21 - Biermanna pożegnanie Trójmiasta
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Tagi: brak -
Twój post tak brzmi, jakbyś - poza łykendami - codziennie zamiarował się żegnać.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła. -
A można wiedzieć w jakim mieście będziesz teraz robił karierę?Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Ja to bym się nawet chętnie z Tobą stuknął... tym bardziej w takich okolicznościach
Tylko gdzie (dokładnie) i kiedy?W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
A co do stukania - też się chętnie piszę na to, ale zależy to po części od terminu.Last edited by Pendragon; 2010-10-12, 20:52.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Przyszły poniedziałek lub czwartek? Co wy na to?
Lokal to chyba rzecz oczywista.Comment
-
Czwartek 21.10 mógłby być... miejsce spotkania chyba jest oczywiste
Miejsce nowych wyzwań... niech pozostanie jeszcze owiane lekką tajemnicą"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
-
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
-
Zatem widzimy się w czwartek... będę czekał od 18tej"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
-
Stolik zarezerwowany... niespodzianka czeka"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
-
Niestety, mnie jutro nie będzie.
Ale mam nadzieję, że jeszcze się zdążymy pożegnać.
A jak nie, to najwyżej zobaczymy się na zlocie, czy gdzieś tam w Polsce - w końcu nawiedzam wszelkie miniborwary. Stawiam na to, że będzie to kolejne miasto na literkę GLast edited by Pendragon; 2010-10-20, 20:51.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Gliwice ? - byłoby bosko :PComment
Comment