Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks
Wyświetlenie odpowiedzi
2010.12.04 - Poznań, IV Giełda Poznańska - spotkanie pogiełdowe
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika przemo70 Wyświetlenie odpowiedziPoprę i ja brata, bo co mi pozostało a tak poza tym, może Prezes postarałby się o małą beczkę Noteckiego do polania na Giełdzie, to i arcy byłby syty i Proletaryat cały
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika interpid1 Wyświetlenie odpowiedzi- sprzątaniu sali i wynoszeniu zwłok niektórych gości.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maaciej6 Wyświetlenie odpowiedziarcy, weźmiesz do stolicy Noteckie w wersji butelkowej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika przemo70 Wyświetlenie odpowiedziPoprę i ja brata, bo co mi pozostało a tak poza tym, może Prezes postarałby się o małą beczkę Noteckiego do polania na Giełdzie, to i arcy byłby syty i Proletaryat cały
1. Na giełdzie to ja jeszcze będę kierowcą.
2. Rolmopsy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziPo dwakroć syty nie będę!
1. Na giełdzie to ja jeszcze będę kierowcą.
2. Rolmopsy.
Comment
-
-
OK, otwieram listę spotkaniowiczów, którzy już się wypowiedzieli - w nawiasach preferowana knajpa lub nic, jeśli osobnikowi wszystko jedno jest
1. Marusia (OS)
2. Arcy (P)
3. Maaciej (OS)
4. Przemo (OS)
5. Art (OS)
6. Kony (OS)
7. Wogosz (spuszcza się, obojętnie gdzie)
8. Josefik
9. Interpid
10. JAQBA
Comment
-
-
1. Marusia (OS)
2. Arcy (P)
3. Maaciej (OS)
4. Przemo (OS)
5. Art (OS)
6. Kony (OS)
7. Wogosz (spuszcza się, obojętnie gdzie)
8. Josefik
9. Interpid
10. JAQBA[/quote]
11.anteks ( wpadnę na kontrolę )Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Nie musiałeś dopisywać, wiadomo, że nie na piwo"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziNie musiałeś dopisywać, wiadomo, że nie na piwoMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Człowieku, wiesz ile jak mam lat - nie dożyję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziCzłowieku, wiesz ile jak mam lat - nie dożyjęMniej książków więcej piwa
Comment
-
Comment