nie, przez mejozę...
Giełda w Żywcu - kto chce zdjęcia?
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
chyba nie wyczułeś mojego ultrasubtelnego żartu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
na Browarze będą. teraz niestety cierpię na chorobę zwaną CzasBrakiem ze względu na dopieszczanie nowego Browaru i na skanowanie nie mogę sobie zbytnio pozwolić.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Wczoraj dostałem tajemniczą przesyłkę z Pruszkowa. Jej kształt sugerował sprasowany samtex. Ale ponieważ Celtowie słynęli z odwagi, dokonałem otwarcia. A w środku był oczywiście płyta kompaktowa z czterech koncertów grupy Los Brovaros
Nad całością czuwali DJ Slavoy i DJ Pieczarek. Rewelacja !!!Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
I do mnie wczoraj dotarła przesyłka z Pruszkowa. DZIĘKI! Oglądam i oglądam, i oglądam...Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
StaryKocur dostał. W ISOTCIE.
Jest tam takie jedno zdjęcie z FRAGMNATMI Wicepreczeski w dotyku.
Bardzo smakowite.
Reszty nie pamiętam, żałuję i proszę o rozgrzeszenie.
Zwłaszcza Stanislawa, króry, jak mi się wydaje, ma cós do dziś.
SKPiwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.Comment
-
Tobie Pieczarku tez dziękuję za ujęcie
Pt. ... SK mocno śpi.
No cóż, sama prawda.
Nota bene. Po imprezie znalazlem SKORKA w szklance po porterze.
SKPiwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.Comment
-
pieczarek napisal/a
Slavoy, mogłeś napisać, że będą tam zdjęcia ze Świebodzic. Mam kilka sztuk, to bym podrzucił. Teraz troszkę za późno.Dick Laurent is dead.Comment
-
Czy ja taką płytę mogę też dostać?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Chybam niekumaty
StaryKocur napisal/a
Po imprezie znalazlem SKORKA w szklance po porterze.
---------------------------
Jakby ktoś nie widział co robi w zestawie zdjęcie konteneru ze śmieciami, to nosi ono tytuł "W poszukiwaniu Miśkka"Dick Laurent is dead.Comment
Comment