2011.01.22 - Warszawa, spotkanie pogiełdowe?
Collapse
X
-
dobra, decydujcie szybciej co i jak to może uda mi sie wyrwac
oj, tęsknię już za waszymi mordkami!!!Comment
-
Widzę, że tu trzeba chyba wojskowego, żeby to "niezdecydowanie" opanował.
Napiszę jak Owsiak: Róbta co chceta, ja idę pewnie z Jasiem_piwoszem i chętnymi do "Jugola" na Bemowie na Łomżę. Jak będzie więcej chętnych to mogę wdepnąć i zamówić stolik (i).
Więc kto chętny niech się dopisze (cobym wiedział, czy potrzebna reserve) :
1. Ahumba ....Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Last edited by Ahumba; 2011-01-14, 23:42.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Aha i jeszcze jedno. Proszę nie marudzić, był czas na inne lokalizacje się decydować. Teraz to jest oficjalna lokalizacja dla tego tematu. A "marudy" mogą się spotykać gdzie chcą ( i pod innym tematem).Last edited by Ahumba; 2011-01-14, 23:45.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Ten Jugol to z tego co pamiętam to mała knajpka była?Comment
-
Najbliżej będzie chyba do tej bałkańskiej knajpy z Łomżą, jeśli komuś nie przeszkadza wystrój w barwach Legii. Lokal jest duży, z ławami, więc na pewno się zmieścimy. Poza tym Adres z Perłą, tam to na styk, ale o tak wczesnej porze raczej tłumu nie będzie.Comment
-
8. Agnieszka.
Dodam jeszcze, że jasiu_piwosz po ostatniej Giełdzie bardzo sobie to miejsce chwalił. Uchylę rąbka tajemnicy. Oprócz piwa można się tam napić i jeszcze czegoś.Comment
Comment