Co taka marna sztukowo ta lista?
2011.01.22 - Warszawa, spotkanie pogiełdowe?
Collapse
X
-
-
No to chyba jeszcze Art i Maggyk
1. Ahumba
2. Jasiu_Piwosz
3. Marusia
4. Slavoy
5. Piecia
6. Sopista
7. Agnieszka.
8. fuliano
9. Maggyk
10. Art- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Tak na wszelki wypadek zrobiłem dziś mały rekonesans, coby wpadki nie było.
W soboty otwarte jest od godz. 11:00.
Leją Łomżę wyborową z beczki po 7 zeta za 0,5 l.
"50" wyśmienitej śliwowicy jest po 8 zeta.
Jedzenie jest, przygotowane głównie po serbsku. Z tego co pamiętam bardzo smaczne, zwłaszcza rybki. Niestety porcja praktycznie zaczyna się od ok. 25 zeta.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Ahumba, zarezerwujesz?
Co do żarcia, no trochę kasy kosztuje, ale może nie spojrzałeś na żelazne tanie pozycje większości knajp, jak np. serbskie pierogi ruskieComment
-
Nie ma potrzeby rezerwacji, spokojnie się zmieścimy.
A pierogi faktycznie jakieś są w menu.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Może i my zajrzymy
Tylko ta Łomża za siódemkę...
Wawa to jednak bandyckie miasto jeśli chodzi o ceny
Postaram się wyszukać ze szpargałów wizytówkę Adresu z Perłą, najwyżej się zadzwoni czy jest miejsce i piwo i przeniesiemy impreze w trakcieOstatnia zmiana dokonana przez iron; 2011-01-19, 18:18.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Comment
-
Skoro na Giełdzie będą lać jasne to z Jugola można się przenieść na Belfasta do nieodległego "Akwarium" na Kaliskiego. Ostatnio był za 5 pln/0,5.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Właśnie się dowiedziałem, że w sobotę praca się beze mnie nie zawali więc nieśmiało też się dopiszę - chętnie poznam forumowiczów. W jakich godzinach planujecie biesiadować?
Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.Comment