Co taka marna sztukowo ta lista?
2011.01.22 - Warszawa, spotkanie pogiełdowe?
Collapse
X
-
-
No to chyba jeszcze Art i Maggyk
1. Ahumba
2. Jasiu_Piwosz
3. Marusia
4. Slavoy
5. Piecia
6. Sopista
7. Agnieszka.
8. fuliano
9. Maggyk
10. Art- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziCo taka marna sztukowo ta lista?Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Tak na wszelki wypadek zrobiłem dziś mały rekonesans, coby wpadki nie było.
W soboty otwarte jest od godz. 11:00.
Leją Łomżę wyborową z beczki po 7 zeta za 0,5 l.
"50" wyśmienitej śliwowicy jest po 8 zeta.
Jedzenie jest, przygotowane głównie po serbsku. Z tego co pamiętam bardzo smaczne, zwłaszcza rybki. Niestety porcja praktycznie zaczyna się od ok. 25 zeta.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziCo taka marna sztukowo ta lista?
1. Ahumba
2. Jasiu_Piwosz
3. Marusia
4. Slavoy
5. Piecia
6. Sopista
7. Agnieszka.
8. fuliano
9. Maggyk
10. Art
11. ZA
Comment
-
-
Ahumba, zarezerwujesz?
Co do żarcia, no trochę kasy kosztuje, ale może nie spojrzałeś na żelazne tanie pozycje większości knajp, jak np. serbskie pierogi ruskie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziAhumba, zarezerwujesz?
Co do żarcia, no trochę kasy kosztuje, ale może nie spojrzałeś na żelazne tanie pozycje większości knajp, jak np. serbskie pierogi ruskie
Nie ma potrzeby rezerwacji, spokojnie się zmieścimy.
A pierogi faktycznie jakieś są w menu.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Może i my zajrzymy
Tylko ta Łomża za siódemkę...
Wawa to jednak bandyckie miasto jeśli chodzi o ceny
Postaram się wyszukać ze szpargałów wizytówkę Adresu z Perłą, najwyżej się zadzwoni czy jest miejsce i piwo i przeniesiemy impreze w trakcieLast edited by iron; 2011-01-19, 18:18.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzi
najwyżej się zadzwoni czy jest miejsce i piwo i przeniesiemy impreze w trakcie
Comment
-
-
Skoro na Giełdzie będą lać jasne to z Jugola można się przenieść na Belfasta do nieodległego "Akwarium" na Kaliskiego. Ostatnio był za 5 pln/0,5.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Właśnie się dowiedziałem, że w sobotę praca się beze mnie nie zawali więc nieśmiało też się dopiszę - chętnie poznam forumowiczów. W jakich godzinach planujecie biesiadować?Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
Comment
-
Comment