Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika czeskabaszta
Wyświetlenie odpowiedzi
Warszawa, 02.02.2011 prapremiera Czeskiej Baszty
Collapse
X
-
Aktualne pozostają pytania:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziTylko dwa pytania - jakie piwa z kija będą na owej premierze i w jakich cenach?
-
-
Bez zbędnych dyskusji Panowie. Myślę, że to bardzo fajna propozycja i ja chętnie pouczestniczę."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziBez zbędnych dyskusji Panowie.
Comment
-
-
Zgłaszam obecność w terminie browar-bizowo pra-premierowym.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Urabiam małżonkę i jest szansa, że się pojawię.
Comment
-
-
Być może mnie też się uda być
Mam aż 95% pewności
To tak dla porządku:
1. Mason
2. VanPurRz
3. docent
4. Piecia
5. Qruq
6. Iron
7. Małażonka
8. centonZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
Zgoda będzie bez zgodowej.
1. Mason
2. VanPurRz
3. docent
4. Piecia
5. Qruq
6. Iron
7. Małażonka
8. centon
9. Twilight_Alehouse
10. zgoda
i w zapasie ewentualnie
11. Qruq drugi
12. Qruq trzeci
I również bardzo jestem ciekaw, co też z nalewaczków popłynie.
Comment
-
-
Nie wiem czy zjawię się o 17 (jeśli wcisnę koledze samochód) czy koło 18/19 (jeśli będę musiał go odstawić) ale prędzej czy później dotrę, może nie osuszycie wszystkiego
1. Mason
2. VanPurRz
3. docent
4. Piecia
5. Qruq
6. Iron
7. Małażonka
8. centon
9. Twilight_Alehouse
10. zgoda
11. Tapir
i w zapasie ewentualnie
11. Qruq drugi
12. Qruq trzeciLast edited by Tapir; 2011-01-26, 11:42.Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
Comment
-
Comment