Warszawa, Środa 2/03, Butelki Zwrotne, Żoliborz

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • PanKrecik
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2007.09
    • 57

Warszawa, Środa 2/03, Butelki Zwrotne, Żoliborz

Witam Piwoszy warszawskich!
    Słuchajcie, nowa knajpa otworzyła się na Żoliborzu, warto by było ją stestować.

Powodem/pretekstem jest mini wydarzenie tj. podpięcie niepasteryzowanego Kormorana w środę 2 marca, w promocyjnej cenie 7pln
    Ja na pewno tam wpadam, wiem że paru browarbizowców tez sie zapowiedziało poza forum, może ktoś się skusi? dawajcie znać, będzie raźniej jak wpadniemy tam większą grupą
  • Tapir
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2009.10
    • 730

Chętnie ale nie wcześniej niż o 18 bo mnie z pracy nie wypuszczą
    Last edited by Tapir; 2011-03-01, 00:10.
    Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.

Comment

• VanPurRz
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2008.09
      • 4229

No ja akurat moge
      "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• Wujcio_Shaggy
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.01
        • 4628

O, to ja też wpadnę kontrolnie przed meczem na jedno (bo nie mogę nietrzeźwy iść na stadion; jakby to rzutowało na obraz kibica - pardon - piknika?), między 18 a 19.

PS. Jak nie będzie dogrywki (a nie powinno być ) i będziecie jeszcze imprezować, to mogę wpaść i na drugie po meczu.
        Last edited by Wujcio_Shaggy; 2011-03-01, 11:16.
        Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)

@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet

Comment

• Piwosz306
          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
          • 2007.10
          • 214

A to ja też się skuszę i wpadnę, w końcu lokalizacja jest bardzo dobra, a piwka jestem bardzo ciekawy

Comment

• VanPurRz
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2008.09
            • 4229

Po raz kolejny warszawa udowodniła, że nic dobrego się tu nie zdarzy. Świetne piwo, fajna knajpka, super dojazd i ...10 w porywach osób.

Nie jest modne i nie mamy 5 minut do domu to nie przychodzimy?
            "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• ART
              mAD'MINd
              🥛🥛🥛🥛🥛
              • 2001.02
              • 23910

Bez przesady, info pojawiło się wczoraj, trochę mało czasu żeby się nawet dowiedzieć że coś w trawie piszczy, nie pisząc o dostosowaniu swoich planów. Knajpce oczywiście kibicuję.
              Last edited by ART; 2011-03-02, 22:43.
              - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
              - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
              - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• VanPurRz
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2008.09
                • 4229

Warszawa jest wstanie zebrać się raz do roku. Ten raz był w Baszcie. Mam czasem wrażenie, że tu nikomu nie zależy na dobrym piwie i knajpkach.

Comment

• ART
                  mAD'MINd
                  🥛🥛🥛🥛🥛
                  • 2001.02
                  • 23910

Dobra, pomarudziłeś, a teraz pisz co dobrego było
                  Last edited by ART; 2011-03-02, 23:10.
                  - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                  - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                  - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• żąleną
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2002.01
                    • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz
                    Po raz kolejny warszawa udowodniła, że nic dobrego się tu nie zdarzy. Świetne piwo, fajna knajpka, super dojazd i ...10 w porywach osób.

Weź mnie nie wk... To że kończysz pracę jak pani w urzędzie i ktoś za ciebie odwala robotę rodzica, nie znaczy, że cała reszta też może sobie z prawie zerowym wyprzedzeniem zaplanować wypad do knajpy w środku tygodnia.

A jak ci tak w tej "warszawie" źle, to zamieszkaj w "łodzi". W jednym wątku czytałem, że to najpiwniejsze miasto w Polsce.

Comment

• Twilight_Alehouse
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2004.06
                      • 6310

Miałem ochotę pójść, ale w tym tygodniu mam roboty po dziurki w nosie i niewiele wolnych chwil. Nie zawsze da się tak spontanicznie wyskoczyć.

Comment

• VanPurRz
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2008.09
                        • 4229

Żą - w innych miastach nikt nie posiada dzieci? A ja jestem najgorszym ocjem na świecie i jak wiadomo przeznaczyłem moich synów na preparaty. I jak wiadomo warszawa skłąda się tylko z rodzin z małymi dziećmi...
                        DObra - dobre było PIWO. Pycha niepasteryzowane Rześkie. Knajpka warta odwiedzienia i cieszę się, że na basen z dziećmi (zapraszam Zą) tu chodzę

Comment

• Tapir
                          Kapitan Lagerowej Marynarki
                          • 2009.10
                          • 730

Byłem i ja, wypada tylko potwierdzić: piwo dobre, knajpka sympatyczna a frekwencja mała. Fakt, miałem trochę szczęścia że akurat mogłem się wyrwać z pracy ale też się spodziewałem, że nieco więcej osób zajrzy. Następnym razem trzeba się lepiej dogadać bo lokalizacja jest naprawdę dogodna a w następnych terminach jeśli dobrze pamiętam do podpięcia są Warmiak i Jasne Mocno Chmielone.
                          Last edited by Tapir; 2011-03-03, 00:12.
                          Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.

Comment

• Piwosz306
                            Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                            • 2007.10
                            • 214

Ja dotarłem po 23ej, byli już tylko znajomi barmanów....i barmani. Knajpka bardzo sympatyczna, muzyka przyjemna i nie narzucająca się, Rześkie z Kormorana naprawdę pyszne i świeże, 7zł/0,5L. Szkoda, że tak mało osób, ale z tego co wyczytałem na fb, to dopiero początki tej knajpy, więc wróżę im jak najlepiej, bo potencjał jest.

Comment

• Piecia
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2002.02
                              • 3312

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz

ja przeczytałem o spotkaniu dopiero dzisiaj.... czekam na jakieś info z większym wyprzedzeniem, na pewno się zjawię na spotkaniu, a w knajpce może już w weekend
                              Koniec i bomba,
                              Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

Przetwarzanie...