Ja chętnie bym się spotkał z ludźmi lubiącymi dobre piwo Jestem jeszcze dość zielony w temacie dobrych piw, ale gdzieś trzeba poznać ludzi o podobnych zainteresowaniach. Tak więc jeśli nie będzie sprzeciwów, też się wybiorę
Krotoszyniak we Wroclawiu (koniec Maja)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krotoszyniak Wyświetlenie odpowiedziPodaje moja sugestywna date na spotkanie , piatek 27 Maja o godz ???
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Angon Wyświetlenie odpowiedziJa chętnie bym się spotkał z ludźmi lubiącymi dobre piwo Jestem jeszcze dość zielony w temacie dobrych piw, ale gdzieś trzeba poznać ludzi o podobnych zainteresowaniach. Tak więc jeśli nie będzie sprzeciwów, też się wybiorę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krotoszyniak
Podaje moja sugestywna date na spotkanie , piatek 27 Maja o godz ???
Wstępnie nie widzę przeszkód Ale to za odległa data, jeszcze się dogadamy później.Admin z Ratebeera
Licencjonowany Sedzia BJCP (E0894)
Poromotor piwnej Polski na swiat :)
Comment
-
-
My z ARTem zamierzamy się pojawić. Ktoś jeszcze się wybiera?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
No musowo! AIPY brać ze sobą!
Comment
-
-
to ja biorę swoją:
"Błoto z brzega, gdzie rośnie chmiel hamerykański co nie jednom widział. I wie!"
w skrócie BZBGRCHCNJW.IW!
(planowane 80 IBU ) wezmę na wszelki wypadek dwie butelki bo ostatnio zauważyliśmy, że część z nich jakoś "niedomaga" :/
myślałem aby wziąć bittera jaki ostatnio był dobry ale jak będą AIPA to w zasadzie daremne jest bo nikt nic nie poczuje :/
Comment
-
-
Oj, mam nadzieję, że zdążę chociaż na część degustacji. Po kursie* będę pędziła do Was z Legnickiej ile sił w nogach Więc niech ktoś nie myśli, że to przemknął "Wiktor", to będę ja, Basik
* uff... na szczęście ostatni taki zamieszany weekend, ale później uważajcie na drogach...Last edited by Basik; 2011-05-26, 19:34.
Comment
-
Comment