Marusia napisal/a Już za niedługo znowu do szanownych warszawiaków dołączę na jakieś wieczorne piwko, jak już będę absolutnie pewna, to się zdeklaruję
Czekamy z utęsknieniem
pułaś
--------------------------------- "(...)W kącikach flechtów wieczór już Lśni jak porzeczka krwawa Ukradkiem z rdzy wycieram nóż I między bajki wkładam"
Ahumba napisal/a aaaaaaa!
przynajmniej po jednym piwie będziemy musieli wypić za mojego pierworodnego, który dostał się na Polibudę Warszawską
Ja chetnie za to nawet wypiję
pułaś
--------------------------------- "(...)W kącikach flechtów wieczór już Lśni jak porzeczka krwawa Ukradkiem z rdzy wycieram nóż I między bajki wkładam"
Wielkie gratulacje dla syna, sam 2 lata temu się dostałem na Polibudę tylko, że Łódzką - ciekawe jak mu będzie szło, ja wiem, że mojemu synowi nie będę polecał polibudy Kto miał z nią doczynienia wie o co mi chodzi.
Hehehe mam nadzieję że ją skończe bo jak narazie idzie ciężko, choć nie nażekam bo mi się podoba. Za 3 lata napiszę na forum epilog po skończonej edukacji
Premiera porterów ReCrafta Mentor IV Palo Santo i Mentor IV Jeżyna. Podczas wieczoru także wiele okołopiwnych atrakcji i spotkanie z ludźmi z ReCraftu.
Mnóstwo ciekawych piw, promocji, nowości, premier z Polski i z zagranicy. Piwa sprzedawane będą TYLKO na wynos a nie jak w poprzednich latach można było spożywać lane w obrębie sklepu.
Comment