No fakt, nie robicie wrażenia takich którzy chcieli by kogoś ugryźć heh
Warszawa, tudej
Collapse
X
-
-
Już za niedługo znowu do szanownych warszawiaków dołączę na jakieś wieczorne piwko, jak już będę absolutnie pewna, to się zdeklarujęComment
-
Marusia napisal/a
Już za niedługo znowu do szanownych warszawiaków dołączę na jakieś wieczorne piwko, jak już będę absolutnie pewna, to się zdeklarujępułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"Comment
-
jezdem do dyspozycji do 26.07 i po 18.08
między tymi datami mogę się napić w CharzykowychWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
aaaaaaa!
przynajmniej po jednym piwie będziemy musieli wypić za mojego pierworodnego, który dostał się na Polibudę WarszawskąWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Ahumba napisal/a
aaaaaaa!
przynajmniej po jednym piwie będziemy musieli wypić za mojego pierworodnego, który dostał się na Polibudę Warszawskąpułaś
---------------------------------
"(...)W kącikach flechtów wieczór już
Lśni jak porzeczka krwawa
Ukradkiem z rdzy wycieram nóż
I między bajki wkładam"Comment
-
Ahumba napisal/a
jezdem do dyspozycji do 26.07 i po 18.08
Comment
-
Wielkie gratulacje dla syna, sam 2 lata temu się dostałem na Polibudę tylko, że Łódzką - ciekawe jak mu będzie szło, ja wiem, że mojemu synowi nie będę polecał polibudy Kto miał z nią doczynienia wie o co mi chodzi.Catalunya es una nación y el Barça es un ejércitoComment
-
talrasha napisal/a
ja wiem, że mojemu synowi nie będę polecał polibudy Kto miał z nią doczynienia wie o co mi chodzi.
wiem coś na ten tematWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"Comment
Comment