Ja w sobotę rano do roboty a później do Antosia
Wrocław - Miletín - Wrocław 28.V.2011 (Pivní slavnosti)
Collapse
X
-
Kataklizm nadciąga! Możliwe, że dołączę do tego wesołego pociąguPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
O kurde, no to szykuję kufle z pokrywkamiComment
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
-
jak i nieposkromieni zdobywcy czeskich prerii spod znaku country.
Gwoździem programu jednak będzie występ Dobszickich Wenus - Dobšické Venuše
czyli wdzięk, gracja i mocny erotyzm tylko dla osób o mocnych nerwach.
Tu próbka możliwości:
mocne nieprawdaż?Comment
-
Nie pożałujesz, organizatorzy przygotowali bogaty program kulturalny, będą grać wymiatacze scen barowych, dinozaury maturalnych bali, klasycy melodii emeryckiej,
jak i nieposkromieni zdobywcy czeskich prerii spod znaku country.
Gwoździem programu jednak będzie występ Dobszickich Wenus - Dobšické Venuše
czyli wdzięk, gracja i mocny erotyzm tylko dla osób o mocnych nerwach.
Tu próbka możliwości:
mocne nieprawdaż?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
-
Ekipa w komplecie dotarła tam i z powrotem. Do pełni szczęścia brakowało performensu Dobšickich Venuše, ale to od poczatku było wiadomo, że na wieczorne występy gwiazd się nie załapiemy. Mi bardzo podobało się przedstawienie teatralne o wdzięcznej nazwie "Hajzlbába" czyli "Baba klozetowa" odegrane przez świetne aktorki Divadla Osm tyčí.
Mam nadzieję, że Chemo i Darek nie ponieśli znacznego uszczerbku finansowego w związku z karygodnym zachowaniem się niektórych uczestników wyprawy i że jednak dołączą do kolejnych wypadów tego typu
I nauczka na przyszłość: do Czech nie jeździmy na jeden dzień!Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
-
Mam nadzieję, że Chemo i Darek nie ponieśli znacznego uszczerbku finansowego w związku z karygodnym zachowaniem się niektórych uczestników wyprawy i że jednak dołączą do kolejnych wypadów tego typu
I nauczka na przyszłość: do Czech nie jeździmy na jeden dzień!
Jednodniowy wyjazd to rzeczywiście lipa. Jedyne co nie podobało mi się na wyjeździe, to nie dająca spokoju myśl, że zaraz trzeba wyjeżdżać.
Aha, czekam na zdjęcia docencieLwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609Comment
-
Foty już wrzucone na Picasa więc można powspominać te beztroskie chwilePiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
-
Tak, bardzo przyjemne chwile
Nie wiedziałem, że kolega Docent jest takim wielkim miłośnikiem teatru Trzeba przyznać, że strona kulturalna, była mocnym elementem imprezy, a z piw chyba najbardziej zaskoczyła nas pełna w smaku dziesiątka. Co ciekawe nawet ich ciemna 13 miała poniżej 5% alk., dzięki czemu mimo niewyspania i intensywnego programu niedzielny poranek przywitałem w dobrej formie.Comment
-
Ja dopiero wróciłam
Było super, uwielbiam czeskie prowincjonalne imprezy. Czyste toalety na imprezie plenerowej, kelnerzy sprawnie roznoszący piwo w SZKLE, a nie w jakichś plastikach, wielce gorzka, pyszna desitka i wesołe towarzystwo - czego więcej do szczęścia potrzebaComment
-
Ja dopiero wróciłam
Było super, uwielbiam czeskie prowincjonalne imprezy. Czyste toalety na imprezie plenerowej, kelnerzy sprawnie roznoszący piwo w SZKLE, a nie w jakichś plastikach, wielce gorzka, pyszna desitka i wesołe towarzystwo - czego więcej do szczęścia potrzebaComment
Comment