Kataklizm nadciąga! Możliwe, że dołączę do tego wesołego pociągu
Nie pożałujesz, organizatorzy przygotowali bogaty program kulturalny, będą grać wymiatacze scen barowych, dinozaury maturalnych bali, klasycy melodii emeryckiej,
jak i nieposkromieni zdobywcy czeskich prerii spod znaku country.
Gwoździem programu jednak będzie występ Dobszickich Wenus - Dobšické Venuše
czyli wdzięk, gracja i mocny erotyzm tylko dla osób o mocnych nerwach.
Tu próbka możliwości:
Nie pożałujesz, organizatorzy przygotowali bogaty program kulturalny, będą grać wymiatacze scen barowych, dinozaury maturalnych bali, klasycy melodii emeryckiej,
jak i nieposkromieni zdobywcy czeskich prerii spod znaku country.
Gwoździem programu jednak będzie występ Dobszickich Wenus - Dobšické Venuše
czyli wdzięk, gracja i mocny erotyzm tylko dla osób o mocnych nerwach.
Tu próbka możliwości:
Ekipa w komplecie dotarła tam i z powrotem. Do pełni szczęścia brakowało performensu Dobšickich Venuše, ale to od poczatku było wiadomo, że na wieczorne występy gwiazd się nie załapiemy. Mi bardzo podobało się przedstawienie teatralne o wdzięcznej nazwie "Hajzlbába" czyli "Baba klozetowa" odegrane przez świetne aktorki Divadla Osm tyčí.
Mam nadzieję, że Chemo i Darek nie ponieśli znacznego uszczerbku finansowego w związku z karygodnym zachowaniem się niektórych uczestników wyprawy i że jednak dołączą do kolejnych wypadów tego typu
I nauczka na przyszłość: do Czech nie jeździmy na jeden dzień!
Mam nadzieję, że Chemo i Darek nie ponieśli znacznego uszczerbku finansowego w związku z karygodnym zachowaniem się niektórych uczestników wyprawy i że jednak dołączą do kolejnych wypadów tego typu
I nauczka na przyszłość: do Czech nie jeździmy na jeden dzień!
No chyba żartujesz Policzyłem, że za niecałe 70 zł opiłem się piwem, najadłem na slavnosti, do tego zjadłem kolację w restauracji hotelowej (z czego pół talerza rozeszło się po reszcie grupy) i byłem tak pełny, że ostatnie piwo jak zacząłem w Miletinie, tak skończyłem 3 godziny później pod Wrocławiem Podoba mi się taki arbitraż - zarabiać w Polsce, wydawać na imprezach na czeskiej prowincji.
Jednodniowy wyjazd to rzeczywiście lipa. Jedyne co nie podobało mi się na wyjeździe, to nie dająca spokoju myśl, że zaraz trzeba wyjeżdżać.
Aha, czekam na zdjęcia docencie
Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich. Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Tak, bardzo przyjemne chwile
Nie wiedziałem, że kolega Docent jest takim wielkim miłośnikiem teatru Trzeba przyznać, że strona kulturalna, była mocnym elementem imprezy, a z piw chyba najbardziej zaskoczyła nas pełna w smaku dziesiątka. Co ciekawe nawet ich ciemna 13 miała poniżej 5% alk., dzięki czemu mimo niewyspania i intensywnego programu niedzielny poranek przywitałem w dobrej formie.
Było super, uwielbiam czeskie prowincjonalne imprezy. Czyste toalety na imprezie plenerowej, kelnerzy sprawnie roznoszący piwo w SZKLE, a nie w jakichś plastikach, wielce gorzka, pyszna desitka i wesołe towarzystwo - czego więcej do szczęścia potrzeba
Było super, uwielbiam czeskie prowincjonalne imprezy. Czyste toalety na imprezie plenerowej, kelnerzy sprawnie roznoszący piwo w SZKLE, a nie w jakichś plastikach, wielce gorzka, pyszna desitka i wesołe towarzystwo - czego więcej do szczęścia potrzeba
Witam mam do oddania korek jak w temacie. Za darmo/za piwo. Lokalizacja Wrocław, galeria dominikańska lub pl. Grunwaldzki. Wysyłam tylko za przedpłatą. Stan jak na zdjęciu
Znalazłam na działce i pomyślałam, że ktoś może uznać za okaz kolekcjonerski
Wrocławska Feta czyli Festiwal Piwa, Wina i Sera. Edycja jesienna. W klimatycznych wnętrzach Concordii Design. Tym razem, Wrocławska Feta zaprezentuje się w kolorach i smakach pięknej złotej jesieni
Comment