Po giełdzie w Tychach, no może nie bezpośrednio, zamiarujemy odwiedzić Rebel Garden. Czy ktoś miałby ochotę dołączyć się do spotkania. Przypominam jeden z końców świata przewidziany jest na 18.00 .
21.05.2011 - Chorzów - Rebel Garden - spędźmy razem koniec świata po giełdzie ;)
Collapse
X
-
21.05.2011 - Chorzów - Rebel Garden - spędźmy razem koniec świata po giełdzie ;)
Last edited by Maggyk; 2011-05-19, 09:38.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DTagi: brak -
Dudek, chyba nie sądzisz, że Administracja przyjedzie autem na giełdęComment
-
Po giełdzie w Tychach, no może nie bezpośrednio, zamiarujemy odwiedzić Rebel Garden. Czy ktoś miałby ochotę dołączyć się do spotkania. Przypominam jeden z końców świata przewidziany jest na 18.00 .Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
A nie sądzę, żeby Administracja planowała powrót do Opola tramwajem...Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
-
Administracja w ogóle nie planuje wracać do domuŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Z mojej strony za przewiezienie mojej szanownej d*** mogę zaoferować gritas
- jako przewodnik: parking przy którymś z pobliskich wieżowców na osiedlu
- jako właściciel: miejsce w garażu (trochę dalej - na wysokości Wesołego Miasteczka)Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
KoncepcjamiComment
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Pewnie na trasie Tychy-Katowice/Chorzów coś się da załatwićLast edited by ART; 2011-05-19, 19:51.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
- na koniec świata nie doczekaliśmy się;
- marabut jest łykowaty i do dziś jego pióra tkwią między wiadomymi zębami;
- agent Tomek działa aktualnie w chorzowskim ZOO.
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
No a tramwaj dotarł wczoraj do Opola- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Za to pociąg IC Katowice-Warszawa zafundował wczoraj promocję: Za te same pieniądze jedziesz dwa razy dłużej.
Pierun podczas burzy pieprznął w okolicy Warszawy transformator lub semafor (były dwie wersje wydarzeń) i stało wszystko ponad dwie godziny. Zamiast 20:30 byłem na zachodnim 23:00Last edited by Ahumba; 2011-05-23, 15:52.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
oj tam oj tam, trójka tylko zamieniła się miejscami z zerem.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Zupełnie nie rozumiem, czemu tak to uprościłeś. Agent Tomek, owszem, działa, ale w przebraniu marabuta, przebranego za czaplę siwą, przebraną za pijanego żurawia afrykańskiego.Comment
Comment