Naturalnie wartością samą w sobie była wiadomość o przodownictwie innowacyjno - inwestycyjnym browaru Amber. Nie wiem jednak, czy można zdradzać na forum takie tajemnice
Naturalnie wartością samą w sobie była wiadomość o przodownictwie innowacyjno - inwestycyjnym browaru Amber. Nie wiem jednak, czy można zdradzać na forum takie tajemnice
Ja też nigdy nie wiem, dlatego wieści zasłyszane w rozmowach przy piwie zawsze zachowuję dla siebie, co i Tobie polecam
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Browar Lubrow przeprowadził się do Borcza w 2020 roku z centrum Gdańska, start w nowym miejscu nastąpił w marcu.
Dotarłem tu 18.06.2021 po 4 kilometrowym spacerze przez piękne Kaszuby ze stacji PKP Kiełpino Kartuskie. Już z drogi na budynkach w głębi terenu rzucają się w oczy wielkie...
Ma ktoś ochotę na wspólne piwo w sobotę w Gdańsku? Mam pociąg o 21:45 i przedtem chętnie jakiegoś dobrego piwa dzban opróżnię W ciągu dnia mam w planie m.in. pg4
Koniec opieprzania się po krzakach, pora na konkrety, czyli bulenie kasy :-D
Umówiłam się z Pawłem, że kasiorę za nas wręczę mu gotówką, a ponieważ chyba nie wyobrażacie sobie, że będę robiła zbiórkę na miejscu zarządzam, co następuje:
Comment