29 i 30 mi wstępnie pasują, Odessa lub Brazill jeśli będzie tam coś ciekawego. Skrobnąłem do piwowara tamtejszego, może jakaś promocja dla sekciarzy się trafi
Pasuje mi piątek po godzinie 22.00 (hehehe co Żą ) po odstawieniu rodziny na pociąg nad morze i zostaniu słomianym wdowcem
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Wątroba rośnie od tego ruszenia w warszawskim narodzie!
Czyli roboczo sobota grił dżi brasił (ale trzeba chyba u źródła potwierdzić), a w piatnicu? "Ja w piatnicu ljublju", jak śpiewał de kjur. Albo miejsce, z którego nas zbyt wcześnie nie wygonią, albo miejsce w centrum, z którego blisko będzie, w sumie nie wiem dokąd, bo wszędzie lechostan i żywiecczyzna.
Zeszły rok wypadł nam bezurlopowo dzięki różnym niefartownym wydarzeniom.
Tym razem nie odpuścimy sobie odpoczynku by zebrać siły na nowe wyzwania oraz podstawowe codzienne czynności w prowadzeniu Centrum Piwowarstwa / browar.bizu.
Przerwa urlopowa wypada nam między 14 a...
KWI
10
„Podchmielona historia Warszawy” - wieczór autorski
Publiczne · Organizatorzy: Warszawa Na Wyrywki i Biblioteka Publiczna w Dzielnicy Żoliborz m.st. Warszawy
Prezentacja książki napisanej przez Piotra Wierzbickiego (kto był punkiem w latach 80 i 90...
Comment